Σα. Απρ 27th, 2024

Με τον Γιώργο Πατούλη υποψήφιος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Μια μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική»

«Υποδέχομαι στην οικογένεια της Νέας Αρχής για την Αττική έναν παλαίμαχο αθλητή που έχει αφήσει τη σφραγίδα του ως τερματοφύλακας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», δήλωσε ο Περιφερειαρχης Γιώργος Πατούλης, υποδεχόμενος τον Βασίλη Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου πήγε στον Παναθηναικό το 1964, σε ηλικία 17 ετών. Συμμετείχε σε 302 αγώνες πρωταθλήματος και 18 ευρωπαϊκούς αγώνες., Το 1971 ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλει εναντίον του Άγιαξ. Συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων με ένα Βαλκανικό κύπελλο, 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων, 30 συμμετοχές στην Εθνική ανδρών με συμμετοχή στο Κύπελλο Ευρώπης το 1980 στη Ρώμη. Το 1983 έπειτα από 19 χρόνια αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό συνεχίζοντας για ένα χρόνο ακόμη στον Ο.Φ.Η. Από το 1984 ασχολήθηκε με την προπονητική έως το 1990. Το 2005 ανέλαβε γενικός αρχηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Αμαρουσίου και το 2010 Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην ΚΑΕ Αμαρουσίου. Την περίοδο 2007 – 2012 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Π.Κ