Πε. Φεβ 22nd, 2024

«Οργώνει» όλη την Ελλάδα η ΝΔ – Πυρετώδεις προετοιμασίες για Συνέδριο κι εκλογές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο οι πάσης φύσεως διεργασίες στη ΝΔ: αυτοδιοικητικές εκλογές, περιοδείες Προέδρου, προετοιμασία συνεδρίου, προετοιμασία ψηφοδελτίων….Οι ρυθμοί έντονοι και η κομματική οργάνωση από την Κεφαλονιά μέχρι τη Λάρισα και από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο και τη Κρήτη σε πλήρη δραστηριότητα.

 

Στην πρώτη γραμμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δίνει το ρυθμό και ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, που όπως φαίνεται και από τα social media οι μέρες τους είναι ασφυκτικά γεμάτες.

Από τη Δευτέρα, στην επίσκεψη του στο Νομό Κορινθίας, στην Τρίτη στην σύσκεψη του διαγραμματειακού για το 12 Συνέδριο της ΝΔ το Δεκέμβριο, αλλά και την προετοιμασία του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τις αλλεπάλληλες συσκέψεις.

 

Στην Κεφαλονιά τα νέα στελέχη της ΝΟΔΕ σήκωσαν τα μανίκια και άλλαξαν την εικόνα των γραφείων στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ το Σάββατο.

Στην Κομοτηνή πνέει αέρας νίκης μετά την σύσκεψη αυτοδιοικητικών στελεχών στα κεντρικά του Κόμματος, ενώ και για το Δήμο Λάρισας όπου η γαλάζια παράταξη κατέληξε σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της ΝΟΔΕ Χρήστου Καπετάνου, του πρώην Δήμαρχου Κώστα Τζανακούλη και φυσικά στην δουλειά του Γραμματέα που σε όλη την Ελλάδα συσπειρώνει τις δυνάμεις του κόμματος για να δώσουν ενωμένοι τις μάχες των εκλογών.

 

Με ανάρτησή του στο Twitter μαζί με τον Υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττική κ . Πατούλη, ο Λευτέρης έστειλε το δικό του μήνυμα: «Ξεκινήσαμε δουλειά με τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους και τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Δυναμικά για την μεγάλη μάχη των εκλογών του Μαΐου! #Ξεκινάμε»

 

Στον άμεσο σχεδιασμό της Πειραιώς κυρίαρχη θέση έχει η Πελοπόννησος όπου σχεδιάζεται εκστρατεία εκδηλώσεων σε όλους του νομούς με σκοπό την επικοινωνία θέσεων του κόμματος και τη συσπείρωση των μελών και στελεχών της ΝΔ με την βοήθεια του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Νίκα, αλλά και των Γραμματειών του Κόμματος.

Στα αξιοσημείωτα της περασμένης εβδομάδας είναι και η προετοιμασία του 12ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος που έχει προγραμματιστεί στα μέσα του Δεκέμβρη που ως γνωστό επικεφαλής έχει τεθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.