Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου της Λεωφόρου Κηφισιάς ξεκίνησαν από την Κυριακή.
Η έναρξη των εργασιών πραγματοποιήθηκε από τον ανισόπεδο κόμβο Κηφισίας – Κατεχάκη, ρεύμα προς Κηφισιά και θα υλοποιούνται βραδινές ώρες για την αποφυγή όχλησης. Τα έργα συντήρησης στην Λ. Κηφισίας θα υλοποιηθούν και στα δυο ρεύματα, μέχρι την Πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά.
Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Αττικής» και είναι προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Με αφορμή την έναρξη των σχετικών εργασιών αλλά και την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης κεντρικών οδών, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «Η ασφάλεια των πολιτών και η βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής βρίσκεται στη βάση του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Με συγκεκριμένα έργα έχουμε συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση του οδικού δικτύου. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλει και στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας».
Ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, προχώρησε σε εκτίμηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το σεισμό στη…
Οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις γνωστικές τους λειτουργίες μέσα από στοχευμένες και…
«Ανάσα» για μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια είχε μείνει πίσω, χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος το…
Αυτοψία στην Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρο Περιφερειακής Θεσσαλονίκης (flyover).
Η δράση συμβάλλει στην αποτροπή της ρύπανσης του εδάφους και των υδάτινων πόρων.
Ένα νέο, πράσινο κεφάλαιο ανοίγει στον Ελαιώνα.