Στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση κρουσμάτων κοροναϊού

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων κοροναϊού που σημειώνεται τελευταία στην πόλη.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα έχει έκτακτη σύσκεψη, για την εξέλιξη της πανδημίας του κοροναϊού στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Παρόντες θα είναι επίσης ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Πυλαίας – Χροτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Στη σύσκεψη θα εξεταστεί η πορεία της πανδημίας στην Κεντρική Μακεδονία, η τήρηση των μέτρων και των ελέγχων για τον περιορισμό της διασποράς της και η τυχόν λήψη επιπρόσθετων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.