Πα. Απρ 19th, 2024

Το «ευχαριστώ» του Θεοδωρικάκου στην Κατερίνα, την ηρωίδα υπάλληλο Πολιτικής Προστασίας

Τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Αττικής επισκέφθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κατά την επίσκεψή του στους δήμους Λαυρίου και Σαρωνικού ο υπουργός συνάντησε την υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού, Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία κατά τη χθεσινή πυρκαγιά, έδωσε μάχη με τις φλόγες στην προσπάθεια να σωθούν ζωές και περιουσίες.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος συνεχάρη την υπάλληλο για τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση που επέδειξε στα πύρινα μέτωπα, ενώ στο πρόσωπό της εξέφρασε τη βαθειά ευγνωμοσύνη του απέναντι σε όλους εκείνους που έδωσαν τη μεγάλη μάχη στις φλόγες της Αττικής.

«Στα καπνισμένα χέρια και ρούχα της Κατερίνας αλλά στην καθαρή της ματιά και τη μεγάλη της ψυχή αντανακλάται ο ηρωισμός και η αυταπάρνηση των ανθρώπων που έδωσαν μάχη στις φλόγες της Αττικής. Στη σημερινή μου επίσκεψη και σύσκεψη στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρίου που επλήγησαν είχα τη χαρά και την περηφάνεια να σταθώ δίπλα στην Κατερίνα Ιωαννίδου και να την ευχαριστήσω για την προσφορά της και τον αγώνας της. Στο πρόσωπο της καταθέτω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εκείνους που προστατεύουν τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών από τις φυσικές καταστροφές και τις συνέπειες της ανευθυνότητας και της αμέλειας», έγραψε στο facebook ο υπουργός αναρτώντας μια φωτογραφία με την υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας.