Πα. Μαρ 29th, 2024

«Τέρμα τα γκάζια» από τον Αγοραστό στον αυτοκινητόδρομο Σερρών (εικόνες)

Τον αυτοκινητόδρομο Σερρών επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, όπου δοκίμασε τις αγωνιστικές του ικανότητες στην κορυφαία πίστα των Βαλκανίων.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος αποδείχθηκε εξαιρετικός οδηγός, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών εξέφρασε το θαυμασμό του για τον αυτοκινητόδρομο υπογραμμίζοντας ότι «είναι μοναδικό στο είδος του, είναι ένα αναπτυξιακό εργαλείο της περιοχής αλλά και της χώρας», ενώ μίλησε για την σημασία  του αθλητικού τουρισμού στην οικονομία.

Kατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Aντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο Κώστας Αγοραστός εξέφρασε την πεποίθηση ότι «το πολιτικό κι αυτοδιοικητικό δυναμικό της Περιφέρειας και του τόπου πρέπει να συνδράμει στην προσπάθεια της περαιτέρω αναβάθμισης κι αξιοποίησης του μοναδικού Αυτοκινητοδρομίου της Ελλάδας».

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Γιώργο Ματθαίου και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Μήχο, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την δυναμική, τις προοπτικές και την σπουδαιότητά του για τις Σέρρες, την Κεντρική Μακεδονία και την χώρα γενικότερα.