Πα. Μαρ 29th, 2024

Κοροναϊός- ΚΕΔΕ: Η «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης» στο πλευρό του δήμου Λαρισαίων

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Λάρισα , για την παραλαβή μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον όμιλο καταστημάτων My Market, στο πλαίσιο της «συμμαχίας ευθύνης και αλληλεγγύης» για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι , που υλοποιούν οι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα , η εταιρεία προσέφερε 10 χιλιάδες τεμάχια από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που παραδόθηκαν στο Δήμο Λάρισας , για να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών που τελούν σε καραντίνα στον εν λόγω Δήμο, λόγω του covid 19.

Παρούσα ήταν η κυρία Δήμητρα Δασκαλάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του My Market, η οποία μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ παρέδωσε το υλικό στο Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Η αποστολή του υλικού προς τις οικογένειες έχει ήδη ξεκινήσει.

O Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την παραλαβή – παράδοση της βοήθειας δήλωσε:

Η Αυτοδιοίκηση «σηκώνει» με μεγάλη επιτυχία όλο αυτό το διάστημα το βάρος για να στηρίξει σε όλη την Ελλάδα, τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας που βρίσκονται αντιμέτωπες με τις συνέπειες της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, μέσα από τη συνεργασία της με μεγάλες επιχειρήσεις, βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα για να προσφέρει βοήθεια σε κάθε Δήμο που δοκιμάζεται από την υγειονομική κρίση. Από την Ξάνθη ως την Ερμιόνη, και σήμερα στη Λάρισα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία My Market που άμεσα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ΚΕΔΕ για την παροχή βοήθειας στους Δήμους και τους πολίτες, που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η Αυτοδιοίκηση θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη.

Η κυρία Δήμητρα Δασκαλάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του My Market δήλωσε:

Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα στης ΚΕΔΕ από την πρώτη στιγμή. Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μέσω της πρωτοβουλίας της ΚΕΔΕ επιστρέφουμε αξία στις τοπικές κοινωνίες που μας στηρίζουν. Θα είμαστε δίπλα στις τοπικές ανάγκες σε όλη την Ελλάδα τη δύσκολη περιόδο που διανύουμε γιατί κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του.

Ο Δήμαρχος Λαρισσαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης δήλωσε:

Ο Δήμος Λάρισας κλήθηκε να βοηθήσει τους 5.000 ανθρώπους που ήταν σε καραντίνα. Ήταν μια υπερπροσπάθεια των Δημοτικών υπαλλήλων, προσπάθεια που απαιτούσε τα αντίστοιχα είδη. Η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ να βοηθήσει είναι εξαιρετική όπως και η παροχή των τροφίμων από τα My Market θέλω να ευχαριστήσω και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και την εταιρεία για την προσφορά της.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες