slider

Τα πρώτα ονόματα της «Γενιάς Δημιουργίας» ανακοίνωσε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης για την Καλαμαριά

Τα πρώτα 27 ονόματα που θα απαρτίσουν τον συνδυασμό του για τον δήμο Καλαμαριάς, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Γενιά Δημιουργίας», Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Οι πρώτοι υποψήφιοι της «Γενιάς Δημιουργίας»  διατρέχουν ολόκληρο το ηλικιακό φάσμα με τον νεότερο να είναι 22 ετών και τον μεγαλύτερο 60 ετών.

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης επεδίωξε να συγκροτήσει έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με πρόσωπα όλων των ηλικιών, με συνεπή πορεία στον επαγγελματικό στίβο και διάθεση να προσφέρουν για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Καλαμαριάς.

Το «παρών» στην εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Καλαμαριάς έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, οι αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνος Γιουτίκας και Κωνσταντίνος Πάλλας, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Φύκα, ο πρώην περιφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο  πρώην γραμματέας Εσόδων Παναγιώτης Κοκκόρης, ο πρώην αντινομάρχης και πρώην πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Λευτέρης Τζιόλας, ο δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας και πλήθος στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης τόνισε την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή σελίδας στον δήμο.

Μεταξύ άλλων, είπε πως θα ενθαρρύνει τη νεολαία αλλά και την υγιή επιχειρηματικότητα αξιοποιώντας με κάθε τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό της Καλαμαριάς. Προτεραιότητά του είναι η δυναμική διεκδίκηση κονδυλίων. Υποστήριξε ακόμα πως όλες οι υπηρεσίες οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος του δημότη, ότι θα εκσυγχρονιστούν με εισβολή νέων τεχνολογιών και πως ο ίδιος θα φροντίσει να “σπάσει” το πελατειακό σύστημα που έχει εγκαθιδρυθεί στον δήμο τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Οι 27 υποψήφιοι είναι οι εξής:

ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

ΒΙΣΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΔΡΟΓΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ZOYNH ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΙΝΕΓΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΚΑΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ ΒΑΣΩ

ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ

ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ

ΟΥΡΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΑΝΤΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΥΛΑΪΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΣΙΑΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Τελευταία άρθρα

Πρώτος στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού στη χρηστή διακυβέρνηση και τη διαφάνεια

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κατακτά την 1η θέση πανελλαδικά…

5 ώρες ago

Απάντηση του Δήμου Χαλανδρίου στην καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων για τις συμβασιούχους νηπιαγωγούς

"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.

8 ώρες ago

Ξεκινά η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Λίμνης Ευβοίας

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…

8 ώρες ago

Εξηγήσεις της Δημάρχου Πεντέλης για το εξώδικο στην ANUBIS

To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…

8 ώρες ago

Επτά δήμοι της Ηπείρου στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης

Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.

9 ώρες ago