Featured

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος από τη Μεσσήνη ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Στα πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε  ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, βρίσκεται ο νεότερος – μέχρι στιγμής – δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον νεαρό αγρότη Γιώργο Δημητρόπουλο, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου και θα δώσει την «μάχη του σταυρού» για την Δ.Ε. Μεσσήνης, προσθέτοντας ιδιαίτερη δυναμική στον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας».

Ο Γιώργος Αθνασόπουλος είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να φέρει την ανανέωση στον μεσσηνιακό δήμο βγάζοντας νέα πρόσωπα στην πρώτη γραμμή. Σε αυτό το πνεύμα κινείται η υποψηφιότητα του Γιώργου Δημτρόπουλου, ο οποίος αποτελεί ένα φρέσκο πρόσωπο που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή της Μεσσήνης, δηλώνοντας σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για τον τόπο του και τη διάθεσή του να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου Μεσσήνης.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος αναπτύσσει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, συμμετέχοντας σε πολιτιστικές δράσεις του δήμου, ενώ είναι πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Λυκοτράφου.

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς από τις Βρυξέλλες: Διεκδικεί περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους για έργα σε κάθε γωνιά της Αττικής

Με σαφές διεκδικητικό πλαίσιο και επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος…

8 ώρες ago

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

11 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

11 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

11 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

12 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

12 ώρες ago