Πα. Μαρ 29th, 2024

Τα πρώτα ονόματα της «Γενιάς Δημιουργίας» ανακοίνωσε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης για την Καλαμαριά

Τα πρώτα 27 ονόματα που θα απαρτίσουν τον συνδυασμό του για τον δήμο Καλαμαριάς, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Γενιά Δημιουργίας», Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Οι πρώτοι υποψήφιοι της «Γενιάς Δημιουργίας»  διατρέχουν ολόκληρο το ηλικιακό φάσμα με τον νεότερο να είναι 22 ετών και τον μεγαλύτερο 60 ετών.

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης επεδίωξε να συγκροτήσει έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με πρόσωπα όλων των ηλικιών, με συνεπή πορεία στον επαγγελματικό στίβο και διάθεση να προσφέρουν για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Καλαμαριάς.

 

Το «παρών» στην εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Καλαμαριάς έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, οι αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνος Γιουτίκας και Κωνσταντίνος Πάλλας, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Φύκα, ο πρώην περιφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο  πρώην γραμματέας Εσόδων Παναγιώτης Κοκκόρης, ο πρώην αντινομάρχης και πρώην πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Λευτέρης Τζιόλας, ο δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας και πλήθος στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης τόνισε την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή σελίδας στον δήμο.

Μεταξύ άλλων, είπε πως θα ενθαρρύνει τη νεολαία αλλά και την υγιή επιχειρηματικότητα αξιοποιώντας με κάθε τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό της Καλαμαριάς. Προτεραιότητά του είναι η δυναμική διεκδίκηση κονδυλίων. Υποστήριξε ακόμα πως όλες οι υπηρεσίες οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος του δημότη, ότι θα εκσυγχρονιστούν με εισβολή νέων τεχνολογιών και πως ο ίδιος θα φροντίσει να “σπάσει” το πελατειακό σύστημα που έχει εγκαθιδρυθεί στον δήμο τα τελευταία τριάντα χρόνια.

 

Οι 27 υποψήφιοι είναι οι εξής:

 

ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

ΒΙΣΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΔΡΟΓΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ZOYNH ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΙΝΕΓΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΚΑΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ ΒΑΣΩ

ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ

ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ

ΟΥΡΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΑΝΤΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΥΛΑΪΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΣΙΑΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ