Ο Φάνης Σπανός ανακοίνωσε την ομάδα της Φωκίδας που «Επιμένει στην Καρδιά της Ελλάδας» (Ονόματα)

Παρουσία πλήθους κόσμου παρουσίασε την ομάδα της Φωκίδας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» Φάνης Σπανός, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών.

Η Πέγκυ Αραβαντινού-Τζε Περιφερειακή Σύμβουλος & Αρχιτέκτονων Μηχανικός – Οικονομολόγος, η Δέσποινα Αργυρίου Οινοποιός – Επιχειρηματίας, ο Γιώργος Δελμούζος, Δικηγόρος, ο Στάθης Κάππος Περιφερειακός Σύμβουλος – Εκπαιδευτικός, ο Κωνσταντίνος Κουτσούμπας, Κτηνοτρόφος – Επιχειρηματίας και ο Νώντας Τριβήλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός είναι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που συνθέτουν την ομάδα.

Ο καθένας τους απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας πως θα καταβάλουν όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να κάνουν τον τόπο τους καλύτερο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, στην ομιλία του ανέφερε πως από το 2014 με την ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη έχουν επιτευχθεί πάρα πολλά και πως με πρόγραμμα, σοβαρότητα και συνεργασία θα δουλέψουν και την επόμενη μέρα. Μίλησε για τις δράσεις και τα έργα με κορυφαίο τον διαγώνιο άξονα της Φωκίδας, που είναι και παραμένει κορυφαίος στόχος.

Επίσης, έκανε λόγο για τον τουρισμό και τον πολιτισμό, με ιδιαίτερη αναφορά στους Δελφούς, την αγροδιατροφή, την παιδεία και τον αθλητισμό.

Ο Φάνης Σπανός έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από το κοινό να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους, καθώς η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.