Θέματα σχετικά με το Ευρωπαϊκό Σχολείο, τις νέες εστίες, καθώς και τη διαμόρφωση των χώρων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη με τον Πρύτανη Γιώργο Κοντάκη και τον Αντιπρύτανη Οικονομικών και Υποδομών Γεώργιο Σταματόπουλο.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητήσουν την πορεία και τον συντονισμό των παρεμβάσεων που αφορούν τις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υποδομές.
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, εξετάστηκαν αναλυτικά τα ζητήματα που έχουν σχέση με την ορθή διαμόρφωση των χώρων, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των υποδομών που θα φιλοξενήσουν το Ευρωπαϊκό Σχολείο και τις νέες φοιτητικές εστίες, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.