Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης
Θέματα σχετικά με το Ευρωπαϊκό Σχολείο, τις νέες εστίες, καθώς και τη διαμόρφωση των χώρων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη με τον Πρύτανη Γιώργο Κοντάκη και τον Αντιπρύτανη Οικονομικών και Υποδομών Γεώργιο Σταματόπουλο.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητήσουν την πορεία και τον συντονισμό των παρεμβάσεων που αφορούν τις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υποδομές.
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, εξετάστηκαν αναλυτικά τα ζητήματα που έχουν σχέση με την ορθή διαμόρφωση των χώρων, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των υποδομών που θα φιλοξενήσουν το Ευρωπαϊκό Σχολείο και τις νέες φοιτητικές εστίες, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας.