Πε. Απρ 25th, 2024

Περιφέρεια Ηπείρου: Με «αέρα» νίκης ο Καχριμάνης – Καταποντίζεται ο Ριζόπουλος

Με… λάθος υπολογισµούς φαίνεται ότι είχε ξεκινήσει για την Περιφέρεια Ηπείρου ο Σπύρος Ριζόπουλος απέναντι στον «γαλάζιο» νυν περιφερειάρχη, Αλέκο Καχριµάνη, ο οποίος φαίνεται ότι είναι και πάλι κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Οπως σχολιάζουν έµπειροι παρατηρητές της περιοχής, ο «φιλόδοξος» Σπύρος Ριζόπουλος «καταποντίζεται», µε τον κ. Καχριµάνη να έχει δηµιουργήσει «αέρα» νίκης. Μάλιστα, όπως σχολιάζεται, έκανε πολύ κακό στον «αντάρτη» υποψήφιο η αρχική του προσπάθεια να πλασαριστεί ως η «γαλάζια» επιλογή, «ψαρεύοντας» στελέχη της Ν.∆.

Ο Καχριµάνης, µε κύριο επιχείρηµα το υπαρκτό έργο που έχει παραχθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του και τις βάσεις που έχουν τεθεί για τα επόµενα χρόνια, παρουσίασε πρόσφατα τους βασικούς άξονες του προγράµµατος της παράταξής του για την επόµενη τετραετία.

«Εµείς µιλάµε µε το έργο µας», ήταν το µήνυµα που έστειλε. ταποντίζεται», µε τον κ. Καχριµάνη να έχει δηµιουργήσει «αέρα» νίκης. Μάλιστα, όπως σχολιάζεται, έκανε πολύ κακό στον «αντάρτη» υποψήφιο η αρχική του προσπάθεια να πλασαριστεί ως η «γαλάζια» επιλογή, «ψαρεύοντας» στελέχη της Ν.∆.