Πε. Μαρ 28th, 2024

Δήμαρχος Πρεσπών: Οι κάτοικοι νιώθουν πλέον ασφαλείς με τη λειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου

Την απόλυτη ικανοποίησή του για το πυροσβεστικό κλιμάκιο Πρεσπών εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, μετά τα εγκαίνια του κλιμακίου παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Ο δήμαρχος σε δήλωσή του τονίζει πως επανέρχεται το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής υπογραμμίζοντας ότι θα υπάρχει πλέον 24ωρη κάλυψη και σε μια κρίση με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα το οποίο δικαιώνει προσπάθειες ετών αλλά και τον έντονο κόπο το τελευταίο διάστημα από τον Δήμο και την Π.Ε. Φλώρινας ώστε να είναι όλα έτοιμα όχι μόνο για τα εγκαίνια αλλά και για την πλήρη λειτουργία του κλιμακίου από την πρώτη μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν σε αυτό και δεν είναι λίγοι καθώς το αίτημα της κοινωνίας μας εύρισκε ευήκοα ώτα στο πολιτικό προσωπικό, στην πυροσβεστική υπηρεσία και στα σωματεία των πυροσβεστών. Ιδιαίτερα όμως θέλω να υπογραμμίσω την αποφασιστική συνδρομή της περιφέρειας και του περιφερειάρχη κ. Γ. Κασαπίδη και ιδίως του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ που πίστεψε και αφοσιώθηκε στην επίτευξη του στόχου αυτού με όλες του τις δυνάμεις.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο είναι πλέον γεγονός και οι Πρεσπιώτες θα μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς γιατί θα υπάρχει πλέον 24ωρη κάλυψη και σε μια κρίση, φωτιά ή οτιδήποτε άλλο θα παρεμβαίνει πλέον άμεσα η πυροσβεστική μας», η δήλωση του δημάρχου.