Στη μάχη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών η Π. Δυτικής Ελλάδας

Στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνονταν επί ημέρες σε πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά της Περιφέρειας σε υδροφόρες, μηχανήματα, αλλά και στελέχη της πολιτικής προστασίας που συνέδραμαν στο έργο των δυναμεων της Πυροσβεστικής.
Συγκεκριμένα, οι δυνάμεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού για την αποτροπή νέων πυρκαγιών, υπό τις οδηγίες του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, και τον συντονισμό των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, βρίσκονται σε όλες τις επικίνδυνες ζώνες, στηρίζοντας το κρίσιμο έργο της Πυροσβεστικής και των Δήμων.
Σημαντικό και ενδεικτικό του συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων ήταν και η συνδρομή των δυνάμεων της ΠΔΕ, για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη Φωκίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Για το σκοπό αυτό, υπήρξε άμεση συνεννόηση, διαρκή συνεργασία, μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, στέλνοντας το μήνυμα ότι μπροστά στην προστασία του τόπου και των πολιτών δεν υπάρχουν όρια και «σύνορα».
- Πέγκυ Ζήνα, Μελίνα Ασλανίδου και Γρηγόρης Σαμόλης: Μια μεγάλη συναυλία αγάπης στο Christmas Theater για την ενίσχυση του Αννουσάκειου Ιδρύματος – Χορηγός επικοινωνίας η Next Step Media
- Σκληρή αντιπαράθεση Δούκα – ΚΕΔΕ για τα οικονομικά των δήμων ενόψει του συνεδρίου στην Καλαμάτα
- Εθνικό Παρατηρητήριο Κυκλικής Οικονομίας – Νέα εργαλεία για τη διαχείριση αποβλήτων και την αξιοποίηση των πόρων






