Πε. Μαρ 28th, 2024

Ο Νίκος Παπαδάκης για το εκλογικό αποτέλεσμα και την δεύτερη Κυριακή

Γραπτή δήλωση έκανε ο επικεφαλής της παράταξης ΑΤΤΙΚΗ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Παπαδάκης, μετά τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών

Στη δήλωσή του ο κ. Παπαδάκης ευχαριστεί τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν το συνδυασμό του στην κρίσιμη εκλογική μάχη για την Περιφέρεια Αττικής.

«Με τις δύο έδρες που μας τίμησαν να εκλέξουμε στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο,θα εργαστούμε για την προώθηση της κυρίαρχης πολιτικής φιλοσοφίας που μας διέπει και συνοψίζεται στη φράση “Παίρνουμε Θέση-Η Πολιτική στην Πράξη”», τονίζει στη δήλωσή του και προσθέτει:

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ πρεσβεύοντας συγκεκριμένες αλλαγές στη φιλοσοφία της Αυτοδιοίκησης-συνενέσεις, συγκλίσεις και συμμετοχή-θα στηρίξει όλες τις περιβαλλοντικές και παραγωγικές πολιτικές με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της βιώσιμης ευημερίας των πολιτών. Όσοι στήριξαν την προσπάθεια μας να απαλειφθούν οι αλαζονικές πολιτικές, που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν,στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών θα κάνουν την επιλογή τους κατά συνείδηση».