Πε. Απρ 18th, 2024

Η Δούρου έβαλε εκπρόσωπο Τύπου της τον πρώην Γ.Γ. των ΑΝΕΛ

Μεγάλη πρέπει να είναι η ένδεια στελεχών στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς η Ρένα Δούρου παρουσίασε σήμερα ως εκπρόσωπο Τύπου του συνδυασμού της «Δύναμη Ζωής», έναν πρώην στενό συνεργάτη του Πάνου Καμμένου, τον πρώην Γενικό Γραμματέα των ΑΝΕΛ., Γιάννη Μοίρα.

Στο παρελθόν ο Γιάννης Μοίρας, είχε διατελέσει γραμματέας του κόμματος  των ΑΝΕΛ και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του  Παύλο Χαϊκάλη, στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 και μάλιστα είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος.

Επίσης, διετέλεσε και γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού των ΑΝΕΛ, μέχρι που αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, στις 4 Φλεβάρη του 2019.

Ο Γιάννης Μοίρας,   μάλιστα στις 19 Φεβρουαρίου 2019 όπως είχε ανεβάσει ο ίδιος στο twitter, τη συνάντηση που πραγματοποίησε στο γραφείο του Ευάγγελου Αντώναρου, παρουσία και του πρώην επίσης γραμματέα των ΑΝΕΛ, Θύμιου Δρόσου, φουντώνοντας τις φήμες για εκλογική συνεργασία.

Ο ίδιος επίσης σε συνέντευξή του είχε πει στις 9 Μαρτίου 2019,: « Να κάνει το σταυρό του ο Καμμένος που έμειναν κάποιοι ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση». Η εξέλιξή του φαίνεται ότι… έγινε αντιληπτή από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κ. Δούρου και γι’ αυτό ανταμείφθηκε, καλύπτοντας τα κενά του συνδυασμού της.