Πα. Απρ 19th, 2024

«Γαλάζιος» δήμαρχος σε απόγνωση: Θέλει να γίνει βουλευτής ή περιφερειάρχης – Δεν μιλιέται με Πατούλη

Ένα προς ένα γκρεμίζονται τα όνειρα του «γαλάζιου» δημάρχου.

Αρχικά, αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις των δημοτικών εκλογών του 2019 στην Αττική αλλά φαίνεται ότι η επιτυχία τον ώθησε να καβαλήσει το καλάμι.

Είναι γνωστό στην αυτοδιοικητική συνομοταξία ότι ο συγκεκριμένος δήμαρχος από το βράδυ κιόλας των εκλογών μιλούσε για τις επόμενες. Από την αρχή της θητείας του καταπιάστηκε με διάφορα ζητήματα και θέσεις εκτός από τα του δήμου του. Εξάλλου η ισχνή αντιπολίτευση τον αφήνει να αλωνίζει.

Πρώτα απ’ όλα χτύπησε πόρτες για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες εθνικές εκλογές, ωστόσο είδε ότι δεν του βγαίνει στη συγκεκριμένη περιφέρεια, που θεωρείται από τις ζόρικες.

Έτσι αποφάσισε να παραμείνει στην Αυτοδιοίκηση, αλλά στη δευτεροβάθμια. Έβαλε πλώρη λοιπόν ο δήμαρχος για την περιφέρεια της Αττικής, και δεν άργησε να κάνει τις σχετικές επαφές για το γαλάζιο χρίσμα.

Ωστόσο, έπεσε στον τοίχο του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος εσχάτως έχει θορυβηθεί από τα απανωτά σενάρια που ακούγονται για τους μνηστήρες της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας.

Μάλιστα τα προβλήματα στις σχέσεις των δύο εμφανίστηκαν όταν ο δήμαρχος ξεκίνησε την «αντιπολίτευση» στον περιφερειάρχη Αττικής και δεν άργησε να μπει στη μαύρη λίστα.

Την ίδια στιγμή στα κάγκελα βρίσκονται μαζί του και οι συνάδελφοί του στην ΚΕΔΕ, όπου συμμετέχει, καθώς υποστηρίζουν ότι προωθεί τη δική του ατζέντα και όχι αυτή της Ένωσης σε συναντήσεις του με κυβερνητικά στελέχη.

Εν ολίγοις, τον συγκεκριμένο δήμαρχο τον βλέπουμε το 2023 να επαναδιεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο, αν δεν βρεθεί έτερος γαλάζιος διεκδικητής , που όπως ακούγεται μάλλον θα βρεθεί.