Τρ. Φεβ 20th, 2024

Το welcome party των «γαλάζιων» ευρωβουλευτών στους περιφερειάρχες (εικόνες)

Στην έδρα των ευρωπαϊκών θεσμών βρίσκονται από την Δευτέρα οι περιφερειάρχες κατόπιν πρόσκλησης της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Περιφερειάρχες και αιρετοί της δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της επίσκεψης γνωριμίας των αυτοδιοικητικών με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Άμα τη αφίξει τους στις Βρυξέλλες οι περιφερειάρχες δέχθηκαν την υποδοχή που τους άρμοζε από τους Έλληνες εκπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο, με ένα δείπνο σε κεντρικό εστιατόριο της περιοχής, με πολύ λευκό κρασί, πολιτική κουβέντα και selfies.

Στο πάρτι υποδοχής των αυτοδιοικητικών έδωσε το «παρών» σύσσωμη η ευρωομάδα της ΝΔ: ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι ευρωβουλευτές Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Μαρία Σπυράκη, Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Γιώργος Κύρτσος.

Ανάμεσα στους απεσταλμένους της Αυτοδιοίκησης ήταν οι περιφερειάρχες Γιώργος Πατούλης, Νεκτάριος Φαρμάκης, Ρόδη Κράτσα, Φάνης Σπανός, Κώστας Μουτζούρης και Χρήστος Μέτιος.

Δείτε στιγμιότυπα από το δείπνο των ευρωβουλευτών και των περιφερειαρχών: