Τρ. Απρ 23rd, 2024

Δημήτρης Ταραζώνας: Δυναμική υποψηφιότητα στο πλευρό του Χρήστου Γώγου στον δήμο Βύρωνα

Την εκ νέου υποψηφιότητά του στην δημοτική παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Βύρωνα, Χρήστου Γώγου, ανακοίνωσε ο πρώην αντιδήμαρχος και στέλεχος του Υπουργείου Τουρισμού, Δημήτρης Ταραζώνας.

Ο Δημήτρης Ταραζώνας αποτελεί ένα πρόσωπο με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία του Βύρωνα, ο οποίος αποτελεί αναμφισβήτητα μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου, καθώς η κοινωνική και πολιτιστική του δραστηριότητα στον Βύρωνα δίνουν τεράστια ώθηση στον συνδυασμό «Νέα Εποχή Βύρωνα».

Ο ίδιος, ο οποίος διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο την περίοδο 2010-2014, ενώ αυτή τη στιγμή είναι είνια εκλεγμένος αντιδήμαρχος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βύρωνα, δηλώνει έτοιμος να δώσει τη «μάχη» για την πόλη του επιμένοντας ότι: «Ο Βύρωνας δεν μπορεί να περιμένει άλλο».

Ακολουθεί η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Ταραζώνα:

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ γιατί μεγαλώσαμε, παίξαμε, τρέξαμε στους ίδιους δρόμους στο Βύρωνα.

 

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ γιατί με είδατε να δουλεύω είτε στην οικογενειακή μας επιχείρηση είτε στις επιχειρήσεις που έκανα στο Βύρωνα.

 

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ γιατί με εμπιστευτήκατε ως αντιδήμαρχο του Δήμου μας την περίοδο 2010-14 και μπορείτε να με κρίνετε.

 

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ γιατί κάθε μέρα συναντιόμαστε στους δρόμους του Βύρωνα, στα γήπεδα και στους δημόσιους χώρους.

 

ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ακόμη καλύτερα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Θα σας ακούσω, θα συζητήσουμε, θα πράξουμε. Ο Βύρωνας δεν μπορεί να περιμένει άλλο.