Κυ. Απρ 14th, 2024
Γιάννης Σγουρός

Η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε Γιάννη Σγουρό για Περιφέρεια Αττικής

Με μια σύντομη ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής 12/10/2018 στο λογαριασμό της στο Twitter η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. ευχήθηκε στον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής Γιάννη Σγουρό καλή επιτυχία.

Η Φώφη ανέβασε μια φωτογραφία της μαζί με τον υποψήφιο του ΚΙΝ.ΑΛ. και έγραψε στην λεζάντα: «Η Αττική μπορεί να έχει ξανά Περιφερειάρχη. Γιάννη καλή επιτυχία!».

Μετά την ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας του από το Κίνημα Αλλαγής ο Γιάννης Σγουρός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στα σχεδόν δέκα επτά χρόνια της παρουσίας μου στα δρώμενα της Αττικής, τόσο στη Νομαρχία Αθηνών όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, υπήρξα συνεπής στις αρχές της συνεργασίας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας. Επιδίωξα πάντοτε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση και συσπείρωση δυνάμεων, γιατί μόνο έτσι μπορούν να υπηρετηθούν τα συμφέροντα των πολιτών και των πόλεων της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.

Είναι σε όλους γνωστή η πολιτική μου ένταξη στο χώρο της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης. Το ίδιο γνωστή σε όλους είναι και η αυτοδιοικητική μου διαδρομή.

Αυτή την διαδρομή αναγνωρίζει με την ομόφωνη απόφαση στήριξης στο πρόσωπό μου και την παράταξη μας το Κίνημα Αλλαγής και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα».