Δε. Απρ 15th, 2024

Κώστας Μπακογιάννης: Ο Δήμος έχει γεράσει και πρέπει να ξανανιώσει

Στην υποψηφιότητά του και στις προτεραιότητές του για τον Δήμο της Αθήνας, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Κώστας Μπακογιάννης.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί την Αθήνα πρέπει να τη σέβεσαι, είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας», είπε αναφερόμενος στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Το στοίχημα είναι, να μην είναι γνωστή μόνο για την Ακρόπολη, αλλά ως μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Παντού βλέπω μία εικόνα εγκατάλειψης. Εμείς δίνουμε βάση στον τομέα της καθημερινότητας, στην ασφάλεια, σε αυτά που αφορούν τους πολίτες», ανέφερε.

Στην κριτική ότι βάζει υποψηφιότητα στον Δήμο προκειμένου να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, ξεκαθαρίζει «αν με ενδιέφερε, θα το είχα κάνει πάρα πολλά χρόνια αυτό. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι αγαπώ πολύ την αυτοδιοίκηση. Αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έναν δήμαρχο, που θα δώσει μάχες».

Αναφερόμενος στην δημαρχεία Καμίνη, είπε «νομίζω ότι έχει κριθεί στην συνείδηση των πολιτών. Κρατάμε τα θετικά, η Αθήνα θέλει ανατροπές θέλει αλλαγές. Ο Δήμος έχει γεράσει, έχει σκουριάσει ο Δήμος πρέπει να ξανανιώσει».

Μιλώντας για την πρότασή του, το Πολυτεχνείο να μετατραπεί σε συνέχεια του Μουσείου, είπε ότι «είναι μια πρόταση που μπορεί να υλοποιηθεί γρήγορα και με μικρό κόστος.