Σα. Απρ 20th, 2024

Άρης Λαυδής: Ο υποψήφιος με τον Μπακογιάννη που καλεί τους πολίτες να… περπατήσουν μαζί

Από του Γκύζη, στα φοιτητικά αμφιθέατρα, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ, μέχρι τον χώρο της ιδιωτικής οικονομίας και τώρα υποψήφιος στην 7η κοινότητα του Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Άρης Λαυδής είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της έντονης παρουσίας νέων στελεχών στα ψηφοδέλτια του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να ενισχύσουν τη προσπάθειά του να αλλάξει το πρόσωπο της πόλης.

Ο Άρης Λαυδής γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι και σήμερα στη γειτονιά του Γκύζη. Απόφοιτος της Θεολογικής σχολής Αθηνών, με σπουδές στο τμήμα Marketing και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Ανθρωπιστικων Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων ήταν μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, έχοντας διατελέσει μέλος της Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αθήνας, αναπληρωτής υπεύθυνος ΟΝΝΕΔ Λεκανοπεδίου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ.

«Η αυτοδιοίκηση είναι ο πιο σύντομος και άμεσος δρόμος για να βελτιώσουμε τη καθημερινότητά μας» δηλώνει. Τέλος καλεί τους συμπολίτες του να περπατήσουν μαζί του στο έβδομο διαμέρισμα. «Στο επόμενο διάστημα, θα σας ζητήσω να περπατήσουμε μαζί στη κοινότητά μου. #perpatame_sto_7o. Κρατήστε το αυτό. Τα υπόλοιπα εν καιρώ».