Κυ. Μάι 26th, 2024

«Πονοκέφαλος» για τον Γιάννη Σγουρό – Σμέρος εναντίον Παναγούλη

«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε στην παράταξη του Γιάννη Σγουρού η απόφαση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, να στηρίξει την υποψηφιότητα Σγουρού για την περιφέρεια Αττική στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Αθηνών κατόπιν συναντήσεώς του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του στην «μάχη» της περιφέρειας Αττικής τονίζοντας ότι «ο Γιάννης Σγουρός είναι ο μόνος που μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα δυσεπίλυτα προβλήματα της Αττικής, ως έμπειρος και αυθεντικός αυτοδιοικητικός.»

Για την υποστήριξη του Στάθη Παναγούλη στο πρόσωπό του έσπευσε να τον ευχαριστήσει ο κ. Σγουρός, ο οποίος έκανε θετικά σχόλια για την πολιτική σταδιοδρομία του ανεξάρτητου βουλευτή αναφέροντας ότι: «Με μεγάλη χαρά συναντήθηκα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Β’ Αθηνών Στάθη Παναγούλη, με το οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες και φιλία πολλών χρόνων, πάντοτε με εκτίμηση και σεβασμό στους πολύχρονους αγώνες του για τη Δημοκρατία και τη Δημοκρατική Παράταξη. Τον έχω ζήσει και ως αντιπολίτευση στην προηγούμενη θητεία μου στην Περιφέρεια Αττικής, όπου πέρα από τη σκληρή κριτική που ασκούσε για τα θέματα της Περιφέρειας, υπήρχε πάντοτε μεταξύ μας, καλή επικοινωνία, διάλογος και αμοιβαία κατανόηση».

Ωστόσο την στήριξη του Στάθη Παναγούλη στην παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη δεν είδαν με καλό μάτι τα στελέχη της παράταξης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Πρώτος αντέδρασε ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, Γιάννης Σμέρος, ο οποίος με μια άκρως επιθετική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, χαρακτήρισε τον κ. Παναγούλη εκφραστή του πολιτικού λόγου του διχασμού και της κοινωνικής έντασης, ενώ αναφορικά με την στήριξη του στην παράταξη του Γιάννη Σγουρού, στην οποία ανήκει κι ο ίδιος δήλωσε ότι πρέπει να μην γίνει αποδεκτή.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Σμέρου: