Πα. Απρ 26th, 2024
Νατάσα Οικονόμου

Η Νατάσα Οικονόμου παραιτήθηκε από τη Νομαρχιακή ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

Παραιτήθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας η Νατάσα Οικονόμου, που έχει εκφράσει τη διαφωνία της ανοιχτά για τους χειρισμούς του κόμματος στο θέμα της ανάδειξης υποψηφίου για τις δημοτικές εκλογές.

Την παραίτησή της από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας υπέβαλλε η επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσα Οικονόμου.

Σε ανάρτησή της σε προσωπικό προφίλ σε κοινωνικό δίκτυο, αναφέρει:

«Μετά από τη χθεσινή μου δήλωση, δεν έχω να πω κάτι άλλο επί της ουσίας.Θα λείψω για δύο βδομάδες εκτός Ελλάδας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού σχολικού προγράμματος. Η παραίτησή μου από τη Νομαρχιακή Επιτροπή – όχι από το ΚΙΝΑΛ – ήταν αυτονόητη, από τη στιγμή που ήμουν διορισμένο μέλος και διαφώνησα με τον χειρισμό ενός κορυφαίου ζητήματος».

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη η κα Νατάσα Οικονόμου, έχει εκφράσει τη διαφωνία της για τους χειρισμούς του κόμματος, στο θέμα της ανάδειξης υποψηφίου για τις δημοτικές εκλογές. Στη Νομαρχιακή θα παραμείνει μέλος ο κ. Φώτης Λαμπρινίδης, μέλος της αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ, ενώ για το θέμα, γνώση έλαβε και η πρόεδρος του κόμματος κα Φώφη Γεννηματά.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της παιδιάτρου: