Τρ. Απρ 23rd, 2024
Νίκος Τσιλιμίγκας

Το ΚΙΝ.ΑΛ. δε θέλει «συμπαράταξη» με ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να καλόβλεπαν μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Νίκου Τσιλιμίγκα ξανά στην περιφέρει Θεσσαλίας και να μιλούσαν για “συμπαράταξη” στα πρότυπα του δήμου Λάρισας, στο Κίνημα Αλλαγής ωστόσο φαίνεται πως έχουν άλλη άποψη.

Αυτό εισπράττεται από πρωτοκλασάτα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα, λίγο μετά την επίσημη και με πανηγυρικό τρόπο ανακοίνωση της υποψηφιότητας του διακεκριμένου καρδιοχειρουργού.

“Δε μπορεί σε κεντρικό επίπεδο να λέμε πως πρωταρχικός στόχος στις επόμενες εθνικές εκλογές είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και μετά να κάνουμε συνεργασίες στην περιφέρεια και στους μεγάλους δήμους” εξηγούσε χαρακτηριστικά στο onlarissa.gr αξιωματούχος του Κινήματος Αλλαγής στη Λάρισα.

Πολύ δύσκολα θα “αγκαλιαστεί” μία ενδεχόμενη πρόθεση στήριξης του κ. Τσιλιμίγκα και από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η εκτίμηση είναι πως ειδικά στην περιφέρεια, η ψήφος θα έχει σαφώς πολιτικότερο χαρακτήρα κι εκ των πραγμάτων θα μεταφέρει μέρος της δυσαρέσκειας για την κυβερνητική πολιτική.

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται να κινείται και η σκέψη του ιδίου του υποψηφίου περιφερειάρχη, αν αναλογιστεί κανείς την βαριά σημειολογία του να επιλέξει την περιφερειακή σύσκεψη στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στη Λάρισα, για να επισημοποιήσει τις αυτοδιοικητικές προθέσεις του.

Εννοείται πως το ίδιο ακριβώς έργο αναμένεται να δούμε και στο δήμο Λάρισας, εκεί όπου το ΚΙΝΑΛ έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους ότι θα μετρήσει τις δυνάμεις του με υποψήφιο πέραν του δημάρχου κ. Καλογιάννη.

Ενδιαφέρον και στην κεντροαριστερή πολυκατοικία.