Πα. Μαρ 29th, 2024

Το γραφείο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο Σάκης Ρουβάς (pics)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους της περιφέρειας Θεσσαλίας και τον ίδιο τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, καθώς το γραφείο του στη Λάρισα επισκέφθηκε ο Σάκης Ρούβας.

Συγκεκρειμένα ο γνωστός καλλιτέχης βρέθηκε στο γραφείο του «καλού φίλου» του Κώστα Αγοραστού, όπου συζήτησαν για τα επιχειρηματικά του σχέδια του Σάκη Ρουβά στη Θεσσαλία που σχετίζονται με τη λειτουργία υπερσύγχρονης μονάδας- πρότυπο πράσινης ενέργειας, για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο που διατηρεί στην Καρδίτσα.

Ο περιφερειάρχης τον ενημέρωσε πρωτοβουλίες που προτίθεται να λάβει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του βραβείου Επιχειρηματικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 που έλαβε πρόσφατα, αλλά και την πλήρη αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης των δύο ανδρών, ο διάσημος τραγουδιστής δήλωσε: «Από τη στιγμή που βρέθηκα στη Θεσσαλία δεν μπορούσα να μην επισκεφθώ τον προσωπικό φίλο, Κώστα Αγοραστό. Τον εκτιμώ και κάθε φορά που συναντιέμαι μαζί του, χαίρομαι ιδιαίτερα».

Ενώ στα πειράγματα που δέχθηκε για την φημολογούμενη υποψηφιότητά του στις επικείμενες αυυτοδιοικητικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού ο Σάκης Ρουβάς απάντησε με άνεση: «Αυτό ακριβώς έγινε. Πώς το κατάλαβες; Ο Κώστας είναι εξαιρετικός περιφερειάρχης και αξίζει να ξαναβγεί».