Κυ. Απρ 14th, 2024

Πατούλης: Η εκλογή Δούρου το 2014, ήταν «έργο Σγουρού»

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, στον Γιάννη Σγουρό ο οποίος προσπάθησε να παρουσιάσει ως “όψη του ίδιου νομίσματος” την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, με αυτήν της απερχόμενης περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, πράγμα που προκαλεί μόνο γέλια όπως σχολιάζει ο ίδιος.

“Δεν θα επιτρέψουμε στον άνθρωπο που ευθύνεται αποκλειστικά για την εκλογή Δούρου το 2014, εξαιτίας της ανεπάρκειας κι ανικανότητάς του ως Περιφερειάρχη, να επαναλάβει το ίδιο έργο.
Δεν θα αφήσουμε τον κ. Σγουρό να γίνει “λαγός” της κας Δούρου, το χρήσιμο άλλοθι της , που θα προσφέρει συγχωροχάρτι στην πιο αποτυχημένη ίσως Περιφερειάρχη Αττικής”, τονίζεται σε ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη.

Συγκεκριμένα από την παράταξη του κ. Πατούλη αναφέρουν:

“Ο σοφός ελληνικός λαός χρησιμοποιεί ένα ρητό, το οποίο δικαιολογεί τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται ο κ. Σγουρός:” Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”.
Γι’ αυτό και την εκλαμβάνουμε ως ένα κακόγουστο αστείο, ενός ανθρώπου που τελεί σε καθεστώς ταραχής και σύγχυσης.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν στις εκλογές του 2019, όσα έγιναν το 2014.
Δεν θα επιτρέψουμε στον άνθρωπο που ευθύνεται αποκλειστικά για την εκλογή Δούρου το 2014, εξαιτίας της ανεπάρκειας κι ανικανότητάς του ως Περιφερειάρχη, να επαναλάβει το ίδιο έργο.
Δεν θα αφήσουμε τον κ. Σγουρό να γίνει “λαγός” της κας Δούρου, το χρήσιμο άλλοθι της , που θα προσφέρει συγχωροχάρτι στην πιο αποτυχημένη ίσως Περιφερειάρχη Αττικής.”

Αρκετή ζημιά προκάλεσε στην Αττική ο κ. Σγουρός , τόσο ως Περιφερειάρχης, με την ανικανότητά του να δώσει λύση στα μεγάλα προβλήματα του Λεκανοπεδίου. Όσο και ως “εύκολος” όπως αποδείχθηκε στην πράξη αντίπαλος, μιας υποψηφιότητας που κύρια στοιχεία της ήταν ο λαϊκισμός και η ανευθυνότητα.

Εύλογα λοιπόν αναρωτιόμαστε:

Γιατί επιμένει να είναι υποψήφιος ξανά στην Αττική; Δεν έχει επάγγελμα να εξασκήσει; Δεν πήρε “το μάθημά του” το 2014;
Τι καινούριο έχει να προτείνει το 2019 στους πολίτες, που δεν το πρότεινε το 2014 που τον καταψήφισαν;
Πως τολμά να μιλά για “καραμπόλες” αυτός που και το 2014 και το 2018, προσπάθησε με υπόγεια μέσα να αποσπάσει τη στήριξη κομμάτων που σήμερα υποκριτικά καταγγέλλει στην ανακοίνωσή του;
Προφανώς ο κ. Σγουρός μας περνά για λωτοφάγους.

Θέλει να ξεχάσουμε την τεράστια ευθύνη του για τη νίκη Δούρου, στις εκλογές του 2014.
Να ξεχάσουμε το ανύπαρκτο έργο του στην Περιφέρεια και Υπερ-νομαρχία Αττικής.
Να ξεχάσουμε τις τεράστιες προσωπικές ευθύνες του, για το γεγονός ότι σήμερα η Αττική δεν έχει λύσει το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της , ότι δεν έχει επαρκή αντιπλημμυρική θωράκιση, ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο σύνολο των Δήμων της, ότι εξακολουθούν πολλές περιοχές να βρίσκονται εκτός σχεδίου πόλης, ότι το οδικό δίκτυο της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας ήταν και είναι σε κακή κατάσταση.
Να ξεχάσουμε ότι είναι ένας “επαγγελματίας υποψήφιος”, προϊόν του κομματικού σωλήνα, με μηδενική επαγγελματική κι επιστημονική πορεία.

Η Αττική και οι πολίτες της δεν ξεχνούν και δεν γυρίζουν πίσω.

Δεν συμβιβάζονται πλέον με μέτριες υποψηφιότητες, χωρίς καμία προγραμματική αξιοπιστία.
Απαιτούν νέα πρόσωπα, με γνώση, με εμπειρία, με ικανότητα να διεκδικούν αποτελεσματικά. Πρόσωπα και υποψηφίους με επαγγελματική, επιστημονική και κοινωνική καταξίωση.
Απαιτούν καθαρές λύσεις στη μάχη που έχουμε να δώσουμε απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και των ψεύτικων υποσχέσεων.
Η υποψηφιότητα Σγουρού είναι υποψηφιότητα ήττας , “νερό στο μύλο” της κας Δούρου.
Οι πολίτες της Αττικής δεν θα επιτρέψουν το 2019 να γίνουν όσα έγιναν το 2014.
Απαιτούν μια Νέα Αρχή για την Αττική. Κι αυτή μπορεί να την εγγυηθεί ο Γιώργος Πατούλης.