Τε. Ιούν 19th, 2024

Πατούλης: Oι πολίτες ζητούν μια Νέα Αρχή για την Αττική

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι ο διάλογος με τους άλλους υποψηφίους στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019, θα γίνει αποκλειστικά με ατζέντα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Λεκανοπεδίου , καθώς και σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων .

“Στην απόφασή μου να είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, μετά από τριάντα χρόνια επιστημονικής προσφοράς, είκοσι χρόνια στην αυτοδιοίκηση, δώδεκα χρόνια πετυχημένης θητείας στο Δήμο Αμαρουσίου και τέσσερα χρόνια στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο η ένταση των προβλημάτων που κληρονόμησε στην καθημερινότητα των κατοίκων της Αττικής, τόσο ο κ. Σγουρός, όσο και η κα Δούρου”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Επίσης τονίζει ότι είναι πολλά είκοσι χρόνια για να παραμένει ακόμη η Αττική χωρίς αντιπλημμυρική θωράκιση, χωρίς σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων της, με Δήμους εκτός σχεδίου πόλης και χωρίς στοιχειώδεις υποδομές, αν και σπαταλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ  χωρίς αποτέλεσμα .