Πα. Απρ 19th, 2024

Δυνατή υποψηφιότητα του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου στην παράταξη του Χατζημάρκου

Την υποψηφιότητά του με την παράταξη του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, Νίκος Φουτούλης

Ο κ. Φουτούλης , ο ποίος είναι επί 12 χρόνια πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, με έντονη κοινωνική δράση στα Δωδεκάνησα, αποδέχθηκε την πρόταση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη «μάχη« της περιφέρειας.

Δείτε την ανακοίνωση του κ. Φουτούλη:

«Ευχαριστώ πολύ τον Περιφερειάρχη, για την τιμή που μου έκανε, με την πρότασή του να είμαι υποψήφιος με την παράταξή του στις προσεχείς εκλογές. Με χαρά την αποδέχομαι. Ο κ. Χατζημάρκος έχει δείξει τις ικανότητές του ως Περιφερειάρχης και είμαι βέβαιος ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στον τόπο. Σ΄ αυτήν την κοινή προσπάθεια, θα πορευτούμε μαζί», δήλωσε ο κ. Φουτούλης.

Ο περιφερειάρχης, από την πλευρά του, καλωσόρισε τον Νίκο Φουτούλη στην παράταξή του και δήλωσε:

«Καλωσόρισες Νίκο Φουτούλη, σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
Από την θέση του Προέδρου των Φαρμακοποιών της Δωδεκανήσου, ανέπτυξες όχι μόνο την συνδικαλιστική δράση που έχει ανάγκη ο κλάδος σου αλλά και την κοινωνική δράση που οδηγεί την κοινωνία σε μία μόνο κατεύθυνση: Μπροστά!
Καλή επιτυχία Νίκο στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές».