Δε. Απρ 29th, 2024

Δήμος Τρικκαίων: Ανακατασκευή μετά την πλημμύρα για το 30ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων

Σε μεγάλης έκτασης ανακατασκευή και επιδιόρθωση ζημιών προχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων για το διδακτήριο του 30ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων, που επλήγη από τον “Daniel”. Το κτήριο, στο τέλος της οδού Κατσιμήδου, απέναντι από το 9ο Δημοτικό Σχολείο, υπέστη σοβαρές ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023.

Αμεσα ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε όλη τη διαδικασία, για να παραδοθεί πλήρως αναμορφωμένο στα νήπια που φοιτούν στο σχολείο.

Ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς και οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Γιώργος Καταβούτας επισκέφθηκαν το σχολείο (την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023), βλέποντας όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν: νέος καυστήρας, νέος λέβητας, ελαιοχρωματισμός, νέος εξοπλισμός στην κουζίνα, νέες πόρτες.

Ο κ. Σακκάς τόνισε ότι ο Δήμος στέκεται αρωγός σε κάθε πολίτη που επλήγη και ακόμη περισσότερο, στις εκπαιδευτικές υποδομές. Τα νήπια της περιοχής, τόνισε, μπορούν το αμέσως επόμενο διάστημα να επανέλθουν στο σχολείο τους και να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.

Απομένουν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες και η σχετική καθαριότητα και το σχολείο σύντομα θα επαναλειτουργήσει

Παρέστη, επίσης, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρ. Τρικάλης και η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Θεοδώρα Ιτσιου, και από τον Δήμο Τρικκαίων επίσης ο προϊστάμενος του τμήματος Παιδείας κ. Νικ. Μπατατέγας.