Πε. Δεκ 7th, 2023

Εργασίες οδοποιίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει για εργασίες οδοποιίας που πρόκειται να πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, τις επομένες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα:

Εργασίες αποκατάστασης στην Επαρχιακή Οδό Ρεντίνας-Βαμβακιά-Αρέθουσα.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες μερικής αποκατάστασης του τεχνικού και του ερείσματος, εκατέρωθεν επί της 18ης Επαρχιακής Οδού Ρεντίνας-Βαμβακιά-Αρέθουσα.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από σήμερα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και θα συνεχισθούν μέχρι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου του 2023 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης είναι στις 7.30 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην 11η και 12η Επαρχιακή Οδό.
Οι ασφαλτικές εργασίες αφορούν τμήματα της 11ης Επαρχιακής οδού και συγκεκριμένα:
Aπό την περιοχή του Lidl έως τη γέφυρα του Μπογδάνα σε τμήματα που ξεκινούν ένα χιλιόμετρο μετά τη διασταύρωση για τη Χρυσαυγή έως την πρώτη διασταύρωση για τις Πέντε Βρύσες.
Σε τμήματα της 12ης επαρχιακής οδού (Όσσα -Νικόπολη -Επαρχιακή Οδό Σερρών)

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο, Τρίτη 7 Νοεμβρίου του 2023, θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες και θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες καθαρισμού επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών.
Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση υπό των διαχωριστικών στηθαίων (μεταλλικών και σκυροδέματος) και των ρείθρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από τον ανισόπεδο κόμβο Νέου Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο του Τριλόφου. Οι εργασίες θα υλοποιηθούν από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου του 2023, από τις 07.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.