Featured

«Αναβαθμίζουμε ακόμη περισσότερο τον Πειραιά μας, είναι υπόθεση όλων μας», άρθρο της Γεωργίας Γεωργοπούλου

Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο οι προκλήσεις, οι κρίσεις και οι ευκαιρίες είναι συνεχόμενες και πολλές φορές κλιμακούμενες. Τα γεγονότα αυτά θέλοντας και μη, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και τις τοπικές κοινωνίες και φυσικά τον Πειραιά μας και ειδικότερα την Α’ Κοινότητα, την μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη χωρική ενότητα της πόλης μας.

Θέματα που αφορούν την παιδεία, την αλληλεγγύη σε ευάλωτες ομάδες συμπολιτών, τον πυλώνα πολιτισμού και αθλητισμού , τον σεβασμό στο περιβάλλον, την ευημερία της τοπικής αγοράς, αναζητούν την περαιτέρω ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ώστε να συνεχίσουμε την πορεία προς τη βελτιστοποίηση με πυξίδα τον Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή».

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι ως Φαρμακοποιός στον Πειραιά και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω με την απόφασή μου να εκτεθώ ως υποψήφια στην Α’ Κοινότητα του Πειραιά, είμαι βεβαία ότι είμαι σε θέση να συμβάλλω αποφασιστικά στην υλοποίηση στόχων και προγραμμάτων με αντικειμενικό σκοπό τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής στην Κοινότητά μας. Έτσι θα αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τον αγαπημένο μας Πειραιά, γιατί «όπου και να πάω δεν βρίσκω άλλο λιμάνι τρελή να με’χει κάνει , όσο τον Πειραιά. Είναι υπόθεση όλων μας , είναι ευθύνη όλων μας να ψηφίσουμε για την Α΄ Κοινότητά μας , για την ποιότητα της ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις της, για τις δουλειές μας και για τα παιδιά μας.

H Γεωργία Γεωργοπούλου είναι φαρμακοποιός και υποψήφια κοινοτική σύμβουλος στην Α΄ Κοινότητα Πειραιά με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής του Γιάννη Μώραλη

Share

Τελευταία άρθρα

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας – Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Τζανείου

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…

9 ώρες ago

Με κοινές προτάσεις στο συνέδριο της ΚΕΔΕ η ΠΕΔ Θεσσαλίας

Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…

13 ώρες ago

Προχωρά η ψηφιοποίηση και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…

14 ώρες ago

Νέα παρέμβαση Β. Σίμου για τα αγριογούρουνα που έφτασαν στις γειτονιές

Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…

16 ώρες ago

Κυβέρνηση και ΚΕΔΕ στο στόχαστρο των μελών της ΠΕΔ νοτίου Αιγαίου

Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…

16 ώρες ago

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης: Microsoft 365 & Copilot για τους εργαζόμενους

Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.

17 ώρες ago