Πε. Μάι 9th, 2024

«Αναβαθμίζουμε ακόμη περισσότερο τον Πειραιά μας, είναι υπόθεση όλων μας», άρθρο της Γεωργίας Γεωργοπούλου

Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο οι προκλήσεις, οι κρίσεις και οι ευκαιρίες είναι συνεχόμενες και πολλές φορές κλιμακούμενες. Τα γεγονότα αυτά θέλοντας και μη, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και τις τοπικές κοινωνίες και φυσικά τον Πειραιά μας και ειδικότερα την Α’ Κοινότητα, την μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη χωρική ενότητα της πόλης μας.

Θέματα που αφορούν την παιδεία, την αλληλεγγύη σε ευάλωτες ομάδες συμπολιτών, τον πυλώνα πολιτισμού και αθλητισμού , τον σεβασμό στο περιβάλλον, την ευημερία της τοπικής αγοράς, αναζητούν την περαιτέρω ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ώστε να συνεχίσουμε την πορεία προς τη βελτιστοποίηση με πυξίδα τον Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή».

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι ως Φαρμακοποιός στον Πειραιά και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω με την απόφασή μου να εκτεθώ ως υποψήφια στην Α’ Κοινότητα του Πειραιά, είμαι βεβαία ότι είμαι σε θέση να συμβάλλω αποφασιστικά στην υλοποίηση στόχων και προγραμμάτων με αντικειμενικό σκοπό τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής στην Κοινότητά μας. Έτσι θα αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τον αγαπημένο μας Πειραιά, γιατί «όπου και να πάω δεν βρίσκω άλλο λιμάνι τρελή να με’χει κάνει , όσο τον Πειραιά. Είναι υπόθεση όλων μας , είναι ευθύνη όλων μας να ψηφίσουμε για την Α΄ Κοινότητά μας , για την ποιότητα της ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις της, για τις δουλειές μας και για τα παιδιά μας.

H Γεωργία Γεωργοπούλου είναι φαρμακοποιός και υποψήφια κοινοτική σύμβουλος στην Α΄ Κοινότητα Πειραιά με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής του Γιάννη Μώραλη