Κυ. Μάι 5th, 2024

Περιφέρεια Αττικής: Με επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Φιλοζωίας στο Πεδίο του Άρεως

Ολοκληρώθηκε το διήμερο φεστιβάλ φιλοζωίας το οποίο ήταν αφιερωμένο στα ζώα συντροφιάς στο Πεδίο του Άρεως. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο του Άρεως με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και είχε ελεύθερη είσοδο.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισκέφθηκε χθες το χώρο και ενημερώθηκε, τόσο για τις δράσεις που είναι σε εξέλιξη, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φιλόζωους και εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων.

Με αφορμή τη σχετική εκδήλωση ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη κάθε πρωτοβουλίας και προγράμματος που έχει ως στόχο του τόσο τα δεσποζόμενα, όσο και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

«Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει δράση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τη φροντίδα και την προστασία των ζώων συντροφιάς. Η μέριμνα μας για τα ζώα συντροφιάς είναι σταθερή και διαχρονική. Με κάθε μέσο συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε προσπάθειες και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την ανάγκη προστασίας των ζώων.