Featured

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ξεκινά η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Χριστουγέννων

Την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 -νωρίτερα από ποτέ- θα ξεκινήσει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων σε επιδοτούμενους ανέργους, στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας και σε δικαιούχους του επιδόματος γονικής αδείας.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Χριστουγέννων θα γίνουν αυτόματα από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή τους από την ΔΥΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 5 Δεκεμβρίου 2022 έως 6 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί μετά τη δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά: gov.gr > Εργασία και Ασφάλιση > Ανεργία > Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων.

Share

Τελευταία άρθρα

Εργασίες καθαρισμού στο ρέμα Αγίου Διονυσίου, Αχαρνών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαρισμού στο ρέμα Αγίου Διονυσίου του Δήμου Αχαρνών, στο πλαίσιο…

1 λεπτό ago

Μήνυμα Κυρίζογλου για τους ήρωες πυροσβέστες και τις συλλήψεις στην Πάρο

Τη βαθιά του λύπη για τον χαμό των τριών πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους…

21 λεπτά ago

Νέο λεωφορείο στο δημοτικό στόλο Αλίμου

Από αύριο βγαίνει στην κυκλοφορία!

16 ώρες ago

Παραδίδεται στο κοινό το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού.

16 ώρες ago

Δήλωση Δημάρχου Πάρου σχετικά με την προσαγωγή του στις Δικαστικές Αρχές Σύρου

"Σέβομαι απόλυτα τις νομικές διαδικασίες, δεν μπορώ όμως να μην δηλώσω την απογοήτευσή μου για…

17 ώρες ago

Eκτεταμένα έργα οδικής ασφάλειας στην Πεντέλη από την Περιφέρεια Αττικής

Παρεμβάσεις σε πέντε βασικούς οδικούς άξονες της Παλαιάς Πεντέλης.

18 ώρες ago