Τε. Ιούν 12th, 2024

Στον Διόνυσο ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Πέππας: Ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Διόνυσος λόγω της τη διακοπής της ηλεκτροδότησης μίλησε στο Mega ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Πέππας.

Ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως το ζήτημα που προέκυψε είναι αποκλειστική ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος δεν είχε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

«Όπως η Περιφέρεια λαμβάνει τα μέτρα της και έχει εργολάβους για να απομακρύνει τα χιόνια και να ανοίγει τους δρόμους, έτσι και ο ΔΕΔΔΗΕ θα έπρεπε να έχει εργολάβους για να κόβουν τα δέντρα και να αποκαθιστά την ηλεκτροδότηση» σημείωσε ο κ. Πέππας.

«Από τη στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ είναι ο αρμόδιος για τη μεταφορά της ηλεκτρικής ενέργειας σε σπίτια και καταστήματα, αυτός θα έπρεπε να έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα» συμπλήρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, υποστηρίζοντας ότι από τη Δευτέρα είχαν γίνει συνομιλίες με τον ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων, χωρίς να ζητηθεί η βοήθεια της Περιφέρειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πέππας είναι κάτοικος της περιοχής και γνωρίζει εξ ιδίων τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Διονύσου.