Σα. Απρ 27th, 2024

Χριστόφορος Ρόμπος: Κερδίζει «πόντους» η υποψηφιότητα του δραστήριου αντιδημάρχου

Ένας νέος οικονομολόγος στις εκλογές του 2014 είχε κερδίσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τρικκαιων, τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Ρόμπο, ο οποίος αποτελεί έναν νέο με φρέσκιες ιδέες και  όρεξη για δουλειά όπως απέδειξε τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου υπηρέτησε τον δήμο από όποιο πόστο του ζητήθηκε από τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Ενώ τώρα διεκδικεί την επανεκλογή του στον δήμο με αξιώσεις.

Από την ανάληψη κιόλας των καθηκόντων της νέας τότε δημοτικής αρχής ανέλαβε καθήκοντα ως πρόεδρος της. Αναπτυξιακής εταιρίας του δήμου, και πιο συγκεκριμένα της e-trikala και παράλληλα ήταν  υπεύθυνος του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου της χώρας μας, του Μύλου των Ξωτικών.

Παρουσίασε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά της εταιρίας και παράλληλα έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας αλλά και κερδών στο Μύλο των Ξωτικών.

Σύντομα ανέλαβε την προεδρία της ετήσιας διαχείρισης ακινήτων των Τρικάλων, όπου προώθησε τη μελέτη δημιουργίας τριώροφου στεγασμένου χώρου στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

Τελος σήμερα αξιοποιείται  ως αντιδήμαρχος Οικονομικών έχοντας υπό την εποπτεία του το τμήμα εμπορίου του δήμου,την καρδιά στην ουσία του δήμου, έχοντας σημειώσει μείωση του χρέους κατά 20εκ.

Πολλές ευθύνες για έναν άνθρωπο που ασχολήθηκε με τα κοινά μόλις στα 29 του χρόνια και σήμερα διεκδικεί με νέου μια θέση στο ΔΣ του δήμου Τρικκαίων.