Πα. Μαρ 29th, 2024

«Προσθέτει» στον Γερολιόλιο η υποψηφιότητα του Ηρακλή Δασιόπουλου στην περιφέρεια Δίου

Με ιδιαίτερη δυναμική προχωράει η υποψηφιότητα του Ηλεκτρολόγου – Μηχανικού, Ηρακλή Δασιόπουλου, για την εκλογική περιφέρεια Δίου στον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ολύμπου – Δίου, Βαγγέλη Γερολιόλιου.

Ο Ηρακλής Δασιόπουλος, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή, πήρε την απόφαση να κατέλθει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των συμπολιτών του και οραματιζόμενος έναν δήμο πρότυπο.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Νέα Έφεσο Πιερίας. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Κατερίνης το 1996. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Greenwich του Λονδίνου και κάτοχος πτυχίου (BEng) και μεταπτυχιακού (MSc) από το τμήμα Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Αμέσως μετά την θητεία του στην Ελληνική Αεροπορία ως Σ.Σμιας (ΗΛΜΗ) εργάστηκε από τη θέση του Τεχνικού Προϊσταμένου στις εταιρίες Hellas Constructions και TEMKAT Telecom Α.Ε. στο τμήμα κατασκευής – συντήρησης τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, συντήρησης Η/Ζ με έδρα την Θεσσαλονίκη.  Ακολούθως εργάστηκε ως Υπεύθυνος Logistics και προϊστάμενος τμήματος εγκαταστάσεων τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, στην τεχνική εταιρία Telecom Construction Service, με έδρα την Ρουμανία. Από τον Ιανουάριο του 2010 διατηρώ Τεχνικό Γραφείο στην Κατερίνη με δραστηριότητα στις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και κατασκευές .

Είναι μέλος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) και του Πολιτιστικού Συλλόγου Εντοπίων Ν. Εφέσου «Το Στουπί», του οποίου διετέλεσε και Αντιπρόεδρος. Το 2013 εκλέχτηκε τακτικό μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας (Ε.Π.Σ.Π.) για τέσσερα χρόνια και υπηρέτησε τον θεσμό από τις θέσεις του Αν. Γ. Γραμματέα, του Ταμία και του Προέδρου Πρωταθλήματος – Διαιτησίας. Το καλοκαίρι του 2015 διετέλεσε Συντονιστής για την Πιερία της Διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου U19 (UEFA U19) που διεξήχθη στα γήπεδα της Πιερίας, της Ημαθίας και της Λάρισας. Επίσης είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).