Πε. Απρ 18th, 2024

Οι νέοι υποψήφιοι του Φάνη Σπανού για τη Στερεά Ελλάδα (Ονόματα)

Ακόμη δυο υποψηφίους ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας», Φάνης Σπανός.

Πρόκειται για τον Νίκο Αντωνίου από την Εύβοια και την Παναγιώτα Λιάπη από τη Φθιώτιδα

Βιογραφικό Νίκου Αντωνίου 

Γεννήθηκα στη Χαλκίδα στις 4/8/1974, κατοικώ στην Αμάρυνθο και η καταγωγή του πατέρα μου είναι από τους Κήπους – Κύμης. Είμαι Ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής. Το 2004 εργάστηκα στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα και εξαρτημένων ατόμων στον Ελαιώνα Θηβών. Αγροτικός Ιατρός στο Κ.Υ. Αλιβερίου – Π.Ι. Νεοχωρίου και ως αναπληρωτής προϊστάμενος στον ΟΚΑΝΑ Λιβαδειάς. Eίμαι εκλεγμένος στην Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Εύβοιας και επίσης έχω εργαστεί για την Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. (πανελλήνια ομοσπονδία σωματείων γονέων & κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία) ως Ιατρός στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα. Επίσης, είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Μπιαμή και πατέρας τριών αγοριών 7 ετών, 30 μηνών & 8 μηνών και μου αρέσει το διάβασμα και η μουσική.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Με στόχο την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την Περιφέρεια Στερεάς και ειδικότερα το Νομό της Εύβοιας αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Β’ βαθμό Αυτοδιοίκησης σε αυτές τις εκλογές. Τάσσομαι στο πλευρό ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού όπως είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κατάφερε για το Νομό μας όσα οι προκάτοχοί του δεν είχαν καταφέρει εδώ και χρόνια. Μαχητής, διεκδίκησε όσα περισσότερα για το Νομό μας και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά από τη θέση του Περιφερειάρχη για να ολοκληρώσει όλα όσα δρομολόγησε και να χαράξει νέες διαδρομές ανάπτυξης για όλη την Περιφέρεια μας. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την πρόταση και υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος τόσο των δικών του προσδοκιών όσο και των ανθρώπων που θα με εμπιστευθούν με την ψήφο τους.

Βιογραφικό Παναγιώτας Λιάπη

Γεννήθηκα στην Αγία Παρασκευή Αττικής με καταγωγή από Λαμία και Ευρυτανία. Ζω και εργάζομαι στη Λαμία. Αποφοίτησα με άριστα από τη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας Δυτικής Μακεδονίας του τμήματος Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα με άριστα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στον τομέα της Οργάνωσης και Διοίκησης Βιομηχανικών Συστημάτων με εξειδίκευση στα Logistics (εφοδιασμός και διακίνηση προϊόντων). Στην πορεία ακολούθησε το δεύτερο Μεταπτυχιακό μου στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων στον τομέα του Sales Μanagement (διοίκηση πωλήσεων) και στην συνέχεια εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επικοινωνίας και Marketing. Είμαι Γραμματέας στην Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Γεωπόνων του Νομού Φθιώτιδας και Ευρυτανίας που αποτελεί επιστημονική ένωση με έντονη δραστηριότητα σε θέματα του πρωτογενή τομέα. Έχω ταξιδέψει στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. παρακολουθώντας σεμινάρια και εκθέσεις που αφορούσαν αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα. Μιλώ άριστα αγγλικά και Ισπανικά. Έχω εργαστεί στο παρελθόν ως διευθυντικό στέλεχος μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα λιανικής πώλησης. Παράλληλα με τις σπουδές μου εργάστηκα στο τμήμα αγορών σε μεγάλη Ελληνική φαρμακοβιομηχανία, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (στο τμήμα με αντικείμενα Rasff – Υψηλά Πρότυπα Ασφάλειας Τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Επιπλέον, εργάστηκα ως συντονιστής σε μεγάλο Κέντρο Διανομής (3rd party logistics company). Τα τελευταία χρονιά διατηρώ επιχείρηση παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

Είμαι υποψήφια γιατί…
Διατηρώντας μέσα μου βαθιά πίστη στις δυνατότητες και στη δυναμική του τόπου μας αποφάσισα να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Φθιώτιδας με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας». Επιμένουμε να επιλέγουμε την πρόοδο του τόπου μας με σοβαρότητα και συνέπεια. Έχουμε όρεξη για δουλειά, αντίληψη και πείσμα για δημιουργία. Επιμένουμε να εστιάζουμε την προσοχή μας στον άνθρωπο, διαφυλάσσοντας τις αξίες του τόπου και της κοινωνίας που ζούμε καθημερινά, θέτουμε στόχους και τους πετυχαίνουμε. Με αίσθηση ευθύνης και σεβασμό ζητώ τη στήριξη σας.