Σα. Απρ 20th, 2024

Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Ονόματα)

Συνεχίζει αδιάκοπα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, να εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιό του με νέα πρόσωπα εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο 34χρονος υποψήφιος περιφερειάρχης ανακοίνωσε δυο νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας».

Ο λόγος για τον Ηλία Κούστα από την Βοιωτία και τον Γεωργία Πισλή από την Φθιώτιδα

Βιογραφικό  Ηλία Κούστα

Γεννήθηκα το 1969 στο Μπεράτι της Αλβανίας όπου και ολοκλήρωσα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση μου. Το 1987 και ύστερα από εξετάσεις, πέτυχα την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου των Τιράνων. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο το 1993. Το 1994 ήρθα στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και εγκαταστάθηκα στη Θήβα. Το 2000 μετά από εξετάσεις, αναγνωρίστηκε το πτυχίο μου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήδη από το 2000 κάλυπτα αφιλοκερδώς τις ιατρικές ανάγκες στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων “ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ” της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας, που εδρεύει στη Θήβα, ενώ το 2007 είμαι αποκλειστικά ο ιατρός του ιδρύματος.

Εργάστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας από το οποίο και έλαβα την ειδικότητα της “Γενικής Ιατρικής“ (2003-2007). Διατηρώ από το 2007 ιδιωτικό ιατρείο στα Βάγια Θηβών, καλύπτοντας ταυτόχρονα και μια ευρύτερη περιοχή της επαρχίας μας. Το 2009 απέκτησα την άδεια άσκησης υπερήχων (άνω – κάτω κοιλίας) από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο. Από τον Ιανουάριο του 2019, προσφέρω τις ιατρικές μου υπηρεσίες στην Ενοριακή Στέγη Γερόντων “Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας“, στη Θήβα.

Έχω προεδρεύσει σε πανελλαδικά ιατρικά Συνέδρια Ε.Ε.Ε.Ε.Π, ΕΚΟΓΙ και Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν και είμαι Μέλος της:

Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας
Ελληνικής Εταιρίας Έρευνας & Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
Ελληνικό Κολλέγιο Γενικής Ιατρικής
Επίσης, είμαι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Είμαι υποψήφιος γιατί…
Ο ενεργός πολίτης ο οποίος βρίσκεται μέσα στην κοινωνία, ζει την καθημερινότητα, βιώνει τις ελλείψεις, τις παραλείψεις, τα κακώς κείμενα, υποχρεούται και πρέπει να ασχολείται με τα κοινά από οποιαδήποτε θέση μπορεί και του δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθεί. Θεωρώ ότι μπορώ κι εγώ να προσθέσω κάτι σ’ αυτό το σημαντικό έργο το οποίο έχει γίνει μέχρι τώρα από την Περιφερειακή Αρχή. Μετά λοιπόν από έναν ειλικρινή διάλογο με τον αξιόλογο υποψήφιο Περιφερειάρχη, κύριο Φάνη Σπανό, αποφασίσαμε να συμπλεύσουμε στο δύσκολο μεν αλλά εποικοδομητικό έργο.

 

Βιογραφικό Γεωργίας Πισλή

Γεννήθηκα στον Μώλο το 1985 όπου και μεγάλωσα. Γονείς μου ο Αθανάσιος Πισλής, τέως Δήμαρχος Μώλου, και η Ελένη Καστανά. Είμαι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχω παρακολουθήσει στο ΕΚΠΑ επιμορφωτικά προγράμματα που αφορούν την ειδικότητα μου, αλλά και προγράμματα που σχετίζονται με την Ιστορία και τον Πολιτισμό. Ως φοιτήτρια υπήρξα πολιτικά ενεργή με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Έχω διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Μώλου, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μώλου, καθώς και ενεργό μέλος διαφόρων Συλλόγων του τόπου μου. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Δαδιώτη και έχουμε δύο παιδιά, τον Λουκά και την Ελένη. Ζούμε στον Μώλο όπου διατηρώ Φαρμακείο την τελευταία δεκαετία.

Είμαι υποψήφια γιατί…

Είμαι υποψήφια γιατί τα τελευταία χρόνια παρατηρώ, βιώνω και θαυμάζω την πορεία, τον αγώνα και την αποτελεσματικότητα της ομάδας του Κώστα Μπακογιάννη. Την πορεία αυτή καλείται να συνεχίσει ο Φάνης Σπανός που αποδείχθηκε άξιος συνεργάτης του την πενταετία αυτή. Ως ενεργός πολίτης λοιπόν που επιθυμώ να συμβάλω στην ανάπτυξη του τόπου μου, όταν μου έγινε η πρόταση να γίνω και εγώ μέρος αυτής της ομάδας, το θεώρησα τιμή και την αποδέχτηκα με γνώμονα την επιθυμία μου να συνεισφέρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάδειξη του τόπου μας, στην αξιοποίηση των πόρων του και πάνω από όλα στην βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων του.