Πε. Απρ 25th, 2024

Συσπείρωση στο «στρατόπεδο» Πατούλη εν όψει των περιφερειακών εκλογών

Συνάντηση με τα μέλη της περιφερειακής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνδυασμού, όπου εκτός από τον υποψήφιο περιφερειάρχη και τους στενούς συνεργάτες του, έδωσαν το «παρών» οι 114 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης. Στόχος της συνάντησης ήταν ο συντονισμός μελών του συνδυασμού αναφορικά με τις δράσεις τους εν όψει της επερχόμενης εκλογικής «μάχης».

Ο κ. Πατούλης στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση στην πορεία προς τις κάλπες του Μαΐου και επανέλαβε ότι στην προσπάθεια για την αλλαγή σελίδας της Αττικής δεν περισσεύει κανείς, επαναλαμβάνοντας τους βασικούς άξονες γύρω από τους οποίους περιστρέφεται η πολιτική της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική»:  Ασφάλεια – Ανάπτυξη – Εξωστρέφεια – Πολιτισμός – Διαφάνεια.

Σημειώνουμε ότι η συσκέψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα, στον απόηχο της τελευταίας δημοσκόπησης για την Περιφέρεια Αττικής, που δείχνει ξεκάθαρο προβάδισμα του Γιώργου Πατούλη.