Δήμος Σπάρτης: Παραδόθηκαν 7 τόνοι ζωοτροφών για τα κυνοκομεία – Δωρεά του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου

Παραδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2/3 στο Δήμο Σπάρτης, 7.000 κιλά ζωοτροφών για τα αδέσποτα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του δήμου.

Οι ζωοτροφές αποτελούν δωρεά του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, ο οποίος μόλις έμαθε για την κατάσταση στα κυνοκομεία του δήμου έσπευσε να βοηθήσει. Μάλιστα, ήρθε ο ίδιος στη Σπάρτη, προκειμένου να παραδώσει τις τροφές στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Κανακάκο.

«Η κατάσταση στα κυνοκομεία του Δήμου Σπάρτης συνεχώς βελτιώνεται. Οι προσπάθειες εξυγίανσης των χώρων  από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε ως δημοτική αρχή μέχρι σήμερα ήταν και συνεχίζουν να είναι πολλές. Ωστόσο τα παρεχόμενα κονδύλια δεν μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις που έχουν οι φιλοζωικές οργανώσεις», δήλωσε στον «ΛΤ» ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κανακάκος.

«Οι έως τώρα προσπάθειες του κ. Καρλαύτη αλλά και αυτές που δρομολογούνται από εδώ και πέρα, ελπίζουμε να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο κ. Κανακάκος, ενώ ολοκλήρωσε ευχαριστώντας θερμά τον κ. Φιντιρίκο για τη σημαντική δωρεά του.

Υιοθέτησε ένα ζώο συντροφιάς
από τα καταφύγια του Δ. Σπάρτης
Στα δυο κυνοκομεία του Δήμου Σπάρτης φιλοξενείται ένας μεγάλος αριθμός σκύλων, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα γυρνούσαν στους δρόμους. Ήρθε η ώρα να βρουν το μόνιμο σπίτι τους.

Υιοθετήστε υπεύθυνα και βοηθήστε προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα να βρουν τη ζεστασιά και την αγάπη που τους λείπει.
Τα ζώα είναι φιλικά και έτοιμα να σας αγαπήσουν! Επισκεφθείτε το καταφύγιο και διαλέξτε τον νέο καλύτερό σας φίλο!

Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά να δώσετε «καταφύγιο» σε ένα από τα σκυλάκια του κυνοκομείου μπορείτε να απευθυνθείτε:
-Στο Δήμο Σπάρτης και στα τηλέφωνα: 2731361132και 2731361127
– Στο Strays Sparta Greece στο τηλέφωνο: 697 197 1603