Ανακοίνωση εξέδωσε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αποκομιδή απορριμμάτων τις ημέρες του Πάσχα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρακαλούνται οι κάτοικοι για την όσο το δυνατόν μικρότερη απόθεση απορριμμάτων και προϊόντων ανακύκλωσης στους πράσινους και μπλε κάδους από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.
Ενόψει των εορτών και αργιών του Πάσχα παρακαλούνται οι κάτοικοι για την όσο το δυνατόν μικρότερη απόθεση απορριμμάτων και προϊόντων ανακύκλωσης στους πράσινους και μπλε κάδους από το πρωί της Μ. Παρασκευής 18 Απριλίου μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, 21 Απριλίου.
Υπενθυμίζουμε πως απαγορεύεται ρητά η εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων.
Η προσπάθεια για μια πιο καθαρή και όμορφη Θεσσαλονίκη οφείλει να είναι συλλογική.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…