Δήμος Αθηναίων

Ξαφνική επίσκεψη Χάρη Δούκα στα έργα της Βασιλίσσης Όλγας

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα έργα στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 μόλις πριν περίπου ένα μήνα, είχε δηλώσει ότι «η μια λωρίδα θα παραδοθεί μέχρι τέλος Μαρτίου, η άλλη λωρίδα, επειδή γίνονται κάποιες επιπλέον εργασίες για το τραμ, θα παραδοθεί λίγο αργότερα». Η σημερινή επίσκεψη του Χάρη Δούκα αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της πρωτεύουσας οι οποίοι αναμένουν να παραδοθεί το έργο, ενώ αυτά έχουν δυσχεράνει και την κίνηση αυτοκινήτων στο κέντρο.

«Η μία λωρίδα της Βασιλίσσης Όλγας, θα παραδοθεί τον Μάρτιο. Δεν είμαστε εμείς μέσα στην Ανάπλαση Α.Ε.. Ούτε τη διοίκηση έχουμε, ούτε καν εκπροσώπηση, αλλά μιλάμε συνέχεια με την εταιρεία, μιλάμε με το Υπουργείο Πολιτισμού και με τους εργολάβους. Η εικόνα είναι η εξής: Τα αρχαία που ήταν να αποκαλυφθούν, αποκαλύφθηκαν. Η άλλη λωρίδα, επειδή γίνονται κάποιες επιπλέον εργασίες για το τραμ, θα παραδοθεί λίγο αργότερα. Πάντως, υπάρχει διαβεβαίωση ότι το ένα ρεύμα θα παραδοθεί έτσι κι αλλιώς σε λίγες βδομάδες από τώρα, και ότι γενικά θα λειτουργήσει ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας», είχε δηλώσει ο Χάρης Δούκας.

Τελευταία άρθρα

Ανεμόμυλοι Αμοργού: Προσαρμοστική επανάχρηση και ενεργειακή μετάβαση

Εργαστήρι συν-σχεδιασμού | 18–19 Απριλίου 2026

13 ώρες ago

Σέρρες: Παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες την περίοδο του Πάσχα

Καλύφθηκαν καθημερινές ανάγκες και βελτιώθηκαν ουσιαστικά οι συνθήκες λειτουργίας των σχολείων.

14 ώρες ago

Δέσμευση στήριξης Δούκα στην ΠΟΕ ΟΤΑ

Στο πλευρό των συνδικαλιστών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης στέκεται ο δήμαρχος της Αθήνας, ο οποίος, κατά…

15 ώρες ago

Βόλος: Εγκαινιάστηκε η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα

Ένα αίτημα δεκαετιών επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα εγκαινιάστηκε σήμερα και δόθηκε προς…

15 ώρες ago

Νέα φωτιά στην χωματερή της Καλύμνου

Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη χωματερή της…

16 ώρες ago

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών

Υπογράφηκε η 1η συμπληρωματική σύμβαση για τη συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων, ύψους 681.846 ευρώ.

16 ώρες ago