ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πρόστιμο 1500 ευρώ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε πολίτη…που πέταξε καναπέ στην Τσιμισκή

Ακριβά πλήρωσε ένα πολίτης την απόφασή του να πετάξει τον καναπέ του στην οδό Τσιμισκή, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. Ο δήμος Θεσσαλονίκης του επέβαλε πρόστιμο 1.500 ευρώ!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης εντόπισαν αρχικά τον καναπέ που ήταν παρατημένος στην Τσιμισκή και στη συνέχεια, μέσα από βίντεο κάμερας, βρήκαν ποιος ήταν ο ασυνείδητος πολίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον ίδιο τρόπο, έχουν εντοπίσει και δεύτερο παρόποιο περιστατικό και στον πολίτη επιβλήθηκε, επίσης, πρόστιμο.

Στο πρόβλημα με τα ογκώδη αντικείμενα αναφέρθηκε σε σχετική ανάρτηση ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Γιώργος Δημαρέλος:

«Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που κάνουν ό,τι γουστάρουν και είναι πολύ δύσκολο μόνος του ένας επόπτης ή ένας δημοτικός αστυνομικός να κάνει αστυνομική έρευνα για να βρίσκει από που προέρχεται ο παραβάτης», σημείωσε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο κ. Δημαρέλος.

Τελευταία άρθρα

“Οικογενειακό πικ νικ” από τον Δήμο Δράμας

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με χαμόγελα, παιχνίδι και δημιουργία.

13 ώρες ago

Ληξούρι: Εγκαινιάστηκε το Μουσικό Γυμνάσιο Κεφαλονιάς

Το νέο σχολείο φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της πρώην ΒΕΣ.

14 ώρες ago

Δελφοί: Ανοικτή συζήτηση για τα κυκλοφοριακά προβλήματα

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2026, στο Δημοτικό Κατάστημα Δελφών, στις 19:00.

14 ώρες ago

Δ. Ελλάδα: Σε Διαχρονικό Μουσείο μετατρέπονται οι καπνοθήκες Παπαπέτρου

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

14 ώρες ago

Θεσσαλονίκη: Εγκαταλελειμμένο νηπιαγωγείο απέκτησε ξανά ζωή

Παρών στον αγιασμό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

14 ώρες ago

Ναύπλιο: Απαιτείται γρήγορα λύση για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αργολίδας

Ομόφωνο το ψήφισμα του Δήμου Ναυπλιέων.

15 ώρες ago