Τέμπη: Οι Δήμοι που «κατεβάζουν ρολά» και συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις
Σήμερα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την χώρα - αλλά και στο εξωτερικό - ζητώντας, με αυτόν τον τρόπο, δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών και τις οικογένειές τους.

Σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Ως εκ τούτου, έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την χώρα – αλλά και στο εξωτερικό – ζητώντας, με αυτόν τον τρόπο, δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών και τις οικογένειές τους.
Δήμαρχοι και Δημοτικές αρχές, από όλες τις Περιφέρειες, συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, με καθολικό ή μερικό κλείσιμο των δημοτικών υπηρεσιών, με χορήγηση άδειας στους δημοτικούς υπαλλήλους προκειμένου να συμμετέχουν στα σημερινά συλλαλητήρια, καθώς και με ψηφίσματα και με φυσική παρουσία.
Μάλιστα, αρκετοί Δήμοι αναβάλλουν πολλές από τις αποκριάτικες εκδηλώσεις τους που είχαν προγραμματισμένες για σήμερα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τέμπη: Οι Δήμοι που συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της 28ης Φεβρουαρίου
Οι Δήμοι, από κάθε Περιφέρεια, που συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη είναι:
Από την Περιφέρεια Αττικής:
Δήμος Αθηναίων: Προαναχώρηση των υπαλλήλων από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων στις 11:00 π.μ για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο του Συντάγματος.
Δήμος Πεντέλης: Τιμά τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών και δηλώνει τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και των επιζώντων. Ως ένδειξη σεβασμού, ακυρώνει εκδηλώσεις και κλείνει ορισμένες υπηρεσίες.
Δήμος Χαϊδαρίου: Με ανακοίνωση του γνωστοποιεί την καθολική συμμετοχή στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου.
Δήμος Πετρούπολης: Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε, την Παρασκευή 28/2, να κλείσουν τα δημοτικά καταστήματα και να συμμετέχει, μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου, στην πανελλαδική πανεργατική απεργία.
Δήμος Ζωγράφου: Με ανακοίνωση του καλεί τους δημότες και τους πολίτες να παρευρεθούν στην απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 28 Φεβρουαρίου.
Δήμος Ηλιούπολης: Εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συγγενείς των 57 θυμάτων και τους επιζήσαντες του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και δίνει το «παρών» στις κινητοποιήσεις.
Δήμος Καισαριανής: Συμμετέχει καθολικά στην απεργία και απευθύνει κάλεσμα στους δημότες να συμμετάσχουν μαζικά στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της 28ης Φεβρουαρίου για την επέτειο των δύο ετών από τη τραγωδία των Τεμπών.
Δήμος Παλλήνης: Δίνει τη δυνατότητα αποχώρησης των εργαζομένων του Δήμου στις 11.00 π.μ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, δίνει η δημοτική αρχή.
Δήμος Αγίου Δημητρίου: Θα επιτραπεί η αναχώρηση των υπαλλήλων από τις Υπηρεσίες του Δήμου στις 10:00 π.μ. Με απόφαση του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη και ως μια ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη των θυμάτων, παρέχεται κάθε διευκόλυνση στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης.
Δήμος Λαυρίου: Προσφέρει τη δυνατότητα πρόωρης αποχώρησής των εργαζομένων από τις υπηρεσίες στις 11:00 το πρωί προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους, στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία Ηρώων στο Λαύριο.
Δήμος Σαρωνικού: Βάζει δωρεάν λεωφορεία για Σύνταγμα και κλείνει υπηρεσίες προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στην μεγάλη συγκέντρωση.
Δήμος Ασπροπύργου: Οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές από τις 10:30 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στη μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος.
Δήμος Κερατσινίου: Ομόφωνο ψήφισμα εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με το οποίο καλεί τους εργαζόμενους και τους δημότες να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση στο Σύνταγμα την Παρασκευή 28 Φλεβάρη στις 11:00 για την επέτειο των δύο ετών από την τραγωδία στα Τέμπη.
Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Τροποποιεί το πρόγραμμα λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών , προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορούν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης, για τα θύματα του Δυστυχήματος των Τεμπών.
Δήμος Ηρακλείου: Την αναστολή όλων των λειτουργιών και υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και σεβασμού προς τις οικογένειές τους.
Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας:
Δήμος Τεμπών: Οι υπηρεσίες του θα λειτουργήσουν έως τις 10:30 π.μ., προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους υπαλλήλους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης.
Δήμος Μετεώρων: Οι υπηρεσίες του θα λειτουργούν μέχρι τις 11 π.μ., προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής και των υπαλλήλων στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις.
Δήμος Καρδίτσας: Οι υπηρεσίες του Δήμου μετά τις 11 π.μ. θα παραμείνουν κλειστές για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των υπαλλήλων, στις εκδηλώσεις μνήμης.
Δήμος Σοφάδων: Από τις 11:00 το πρωί και μετά θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου προς διευκόλυνση της συμμετοχής των υπαλλήλων, στις εκδηλώσεις μνήμης της τραγωδίας των Τεμπών.
Δήμος Μουζακίου: Οι δημοτικές υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστέ από τις 10:30 το πρωί και μετά, προς διευκόλυνση της συμμετοχής των υπαλλήλων, στις εκδηλώσεις μνήμης.
Δήμος Λαρισαίων: Ο δήμος ανακοίνωσε ότι οι υπηρεσίες του θα λειτουργούν μέχρι τις 11 π.μ, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής και των υπαλλήλων στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις.
Δήμος Πύλης: Με απόφαση Δημάρχου, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές από τις 11:00 έως τις 14:00.
Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου:
Δήμος Γορτυνίας: Με απόφαση του Δημάρχου Ευσταθίου Κούλη, η αναχώρηση των υπαλλήλων από τις Υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας θα επιτραπεί στις 11:00 π.μ., ως μια ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη των θυμάτων, και παροχής διευκόλυνσης στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης.
Δήμος Μεγαλόπολης: Επιτρέπει την αναχώρηση των δημοτικών υπαλλήλων στις 11:00, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στην μνήμη των θυμάτων, καθώς και στην παροχή διευκόλυνσης στους εργαζομένους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης.
Δήμος Κυνουρίας: Διευκολύνει τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις.
Δήμος Τρίπολης: Θα επιτραπεί η αναχώρηση των υπαλλήλων από τις Υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης στις 10:15 π.μ προκειμένου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης.
Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις διαδηλώσεις για τα Τέμπη συμμετέχουν:
Δήμος Θεσσαλονίκης: Κλείνει τους πολιτιστικούς και στεγαζόμενους αθλητικούς χώρους. Οι δημοτικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας και δεν θα εξυπηρετούν το κοινό, λόγω της συμμετοχής του προσωπικού στην απεργία.
Δήμος Πολυγύρου: Συμμετέχει στην συγκέντρωση μνήμης την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, ενώνοντας την φωνή του στο καθολικό αίτημα για απονομή δικαιοσύνης.
Δήμος Δέλτα: Με απόφαση της Δημάρχου Δέλτα Γερακίνας Μπισμπινά οι υπηρεσίες του Δήμου θα κλείσουν στις 10 πμ. την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου με στόχο να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι του Δήμου Δέλτα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης για το δυστύχημα των Τεμπών.
Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, προχώρησε στην οργάνωση προσυγκεντρώσεων προκειμένου δημοτική αρχή, υπάλληλοι και δημότες να μεταβούν στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.
Δήμος Καλαμαριάς: Με απόφαση της Δημάρχου Καλαμαριάς, Χρύσας Αράπογλου, οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς θα κλείσουν στις 10 το πρωί και μέχρι το τέλος του ωραρίου, ώστε οι εργαζόμενοι που το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Απεργία και τις συγκεντρώσεις-εκδηλώσεις μνήμης για τους 57 νεκρούς των Τεμπών.
Δήμος Αλμωπίας: Σε ένδειξη πένθους και σεβασμού προς τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειές τους ενημερώνει τους πολίτες ότι, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 επέτειο της τραγωδίας, οι δημοτικές υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν από τις 12.30 μ.μ.
Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Σε ένδειξη πένθους αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 28/2, ημέρα που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Από την Περιφέρεια Κρήτης:
Δήμος Χανίων: Με προσωπικό ασφαλείας από τις 11 και μετά θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δήμου, ώστε να μπορέσουν να πάρουν μέρος στη διαδήλωση για τα Τέμπη, οι εργαζόμενοι.
Δήμος Ηρακλείου: Μετά τις 10.30, ο Δήμος θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.
Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Καλεί τους πολίτες στις δημοτικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Αρκαλοχώρι ( Πλατεία Ηρώων) και στο Καστέλλι (Δημοτικό Κατάστημα Καστελλίου) στις 11:00 π.μ.
Δήμος Αγίου Νικολάου: Θα χορηγήσει άδεια στο προσωπικό του Δήμου από τις 11.00 π.μ προκειμένου να συμμετέχει στην συγκέντρωση.
Δήμος Βιάνου: Εγκρίνει την προαναχώρηση των υπαλλήλων από τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να διευκολύνει την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις.
Δήμος Χερσονήσου: Θα επιτρέψει την προαναχώρηση των υπαλλήλων του από τις υπηρεσίες του Δήμου στις 11.00 π.μ για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
Από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:
Δήμος Γρεβενών: Δίνεται η δυνατότητα αποχώρησης των εργαζομένων του Δήμου Γρεβενών στις 10.30 π.μ,, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
Δήμος Αμυνταίου: Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί λόγω της απεργίας.
Από την Περιφέρεια Ηπείρου:
Δήμος Ιωαννιτών: Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της 28ης Φεβρουαρίου και οι υπηρεσίες του θα λειτουργήσουν μέχρι τις 11:00 π.μ.
Δήμος Ηγουμενίτσας: Στηρίζει την απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και οι υπηρεσίες του δήμου θα παραμείνουν κλειστές από τις 10:00 μέχρι 13:00.
Δήμος Κόνιτσας: Κλειστές θα είναι όλες οι δημοτικές υπηρεσίες από τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις.
Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Με απόφαση του δημάρχου Νίκου Βαΐτση, οι υπηρεσίες του Δήμου δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση για το δυστύχημα των Τεμπών.
Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:
Δήμος Καρπενησίου: Στηρίζει έμπρακτα τις κινητοποιήσεις, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 στην κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.
Δήμος Θηβαίων: Κλειστοί θα παραμείνουν υπηρεσίες και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, λόγω της μεγάλης συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία.
Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων: Κλειστές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων από τις 10:30-12:00, με στόχο να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι του δήμου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης για το δυστύχημα των Τεμπών.
Δήμος Δίρφυων-Μεσσαπίων: Με ανακοίνωση του καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση στη πλατεία Ψαχνών.
Δήμος Τανάγρας: Κλειστές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του δήμου από τις 10:30 το πρωί μέχρι το πέρας του ωραρίου λειτουργίας, σε ένδειξη πένθους και σεβασμού προς τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειες τους.
Δήμος Λοκρών: Υπηρεσίες του δήμου θα παραμείνουν κλειστές, ενώ η δημοτική αρχή θα συμμετέχει και στις τρεις συγκεντρώσεις στην πλατεία Αταλάντης, στην πλατεία Μαλεσίνας και στην πλατεία Λιβανατών, που πραγματοποιούνται στα όρια του δήμου.
Από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη:
Δήμος Χίου: Κλείνει τις δημοτικές υπηρεσίες από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. ώστε οι δημοτικοί υπάλληλοι να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2025, στην πλατεία Βουνακίου.
Δήμος Ικαρίας: Απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και στήριξης των απεργιακών κινητοποιήσεων της Παρασκευής 28 Φεβρουάριου. Η δημοτική αρχή θα συμμετέχει στην συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Αγίου Κήρυκου στις 12 το μεσημέρι που διοργανώνουν τα εργατικά σωμάτια των νησιών μας.
Δήμος Λήμνου: Προχωρά στην αναστολή λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, από τις 10:30 έως και τη λήξη του ωραρίου.
Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη:
Δήμος Αμοργού: Με απόφαση Δημάρχου όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 από τις 11:00 έως τις 13:00.
Δήμος Τήνου: Προχωρά στο κλείσιμο των δημοτικών υπηρεσιών (11:00-13:00), ενώ εξέδωσε και ψήφισμα υπέρ των αιτημάτων του συλλόγου «Τέμπη 2023».
Δήμος Κω: Κλειστές θα παραμείνουν οι δημοτικές υπηρεσίες στο νησί, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για τα Τέμπη, από τις 10.30 έως τις 13.30.
Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Προχωρά στο κλείσιμο των δημοτικών υπηρεσιών (11:00-13:00), προκειμένου οι δημοτικοί υπάλληλοι να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη που θα γίνει στο νησί.
Δήμος Κάσου: Την απόφαση για πρόωρη λήξη των εργασιών στο Δήμο την ημέρα του “μνημόσυνου” των 57 ατόμων που χάθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών, πήρε ο δήμαρχος, Μιχάλης Ερωτόκριτος.
Δήμος Σύμης: Κλείνει συμβολικά όλες τις υπηρεσίες από τις 10:00π.μ. έως 13:00μ.μ., σε ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, καθώς και ως έκφραση αλληλεγγύης προς τις οικογένειες των θυμάτων.
Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης:
Δήμος Καβάλας: Ολες οι υπηρεσίες του δήμου θα παραμείνουν κλειστές από τις 11:00 έως τις 14:00, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι δημοτικοί υπάλληλοι θέλουν να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας
Δήμος Θάσου: Το σύνολο των υπηρεσιών του δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 28-02-2025, από τις 11:00πμ έως τις 13:30μμ, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι δημοτικοί υπάλληλοι θέλουν να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ηρώων στο Λιμένα Θάσου την Παρασκευή 28-02-2025 και ώρα 11:00πμ.
Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων:
Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας: Κλείνουν όλες οι Δημοτικές Υπηρεσίες από τις 10.30 το πρωί και μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου οι εργαζόμενοι θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στο νησί.
Δήμος Αργοστολίου: Οι δημοτικές υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές από τις 10.30 π.μ., έως τις 2 μ.μ., συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, με αφορμή τα δύο χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και τις οικογένειές τους.
Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη:
Δήμος Πατρέων: Σε καθολική απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του δήμου, ενώ η δημοτική αρχή συμμετέχει στην συγκέντρωση για τα Τέμπη που θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου.
Δήμος Αγρινίου: Οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.
Δήμος Αμφιλοχίας: Συμμετέχει στην συγκέντρωση που διοργανώνεται στην πόλη.
Δήμος Κάτω Αχαΐας: Στις εκδηλώσεις μνήμης που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, στην Κάτω Αχαΐα και στην Πάτρα με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την μαύρη επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, θα συμμετέχει αντιπροσωπεία της δημοτικής Αρχής.
Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Με ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης στηρίζει και συμμετέχει στην συγκέντρωση της 28ης Φλεβάρη η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών. Παράλληλα ενημερώνει τους δημότες του ότι όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου (Βόνιτσας, Παλαίρου, Μοναστηρακίου, Αγ. Νικολάου, Κατούνας) θα παραμείνουν κλειστοί.
Δήμος Πύργου: Η αναχώρηση των υπαλλήλων από τις Υπηρεσίες του Δήμου Πύργου θα γίνει στις 10.30πμ, προκειμένου να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που θα γίνει στην πόλη.
Δήμος Ζαχάρως: Αναστολή λειτουργίας όλων την υπηρεσιών από τις 10:30 π.μ., προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στις εκδηλώσεις μνήμης και διεκδίκησης απονομής δικαιοσύνης για τα θύματα της τραγωδίας.