Σα. Μάι 4th, 2024

Τιμητική Εκδήλωση για τον Ανδρέα Π. Παχατουρίδη από τους Εθνικοτοπικούς Συλλόγους

Οι Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι διοργανώνουν ξεχωριστή γιορτή, τιμώντας τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Π. Παχατουρίδη, για το μεγάλο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του, στην πόλη και στην τοπική αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Προς τιμήν του Ανδρέα Π. Παχατουρίδη θα μιλήσουν ο κορυφαίος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, ο βουλευτής, πρώην Επίτροπος Ε.Ε., Υπουργός και Δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος και o νέος Περιφερειάρχης Αττικής, πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Η εξέχουσα τιμητική γιορτή για τον Ανδρέα Π. Παχατουρίδη, πλαισιώνεται καλλιτεχνικά με τη σπουδαία συμμετοχή της κορυφαίας καλλιτέχνιδας, σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση των συλλόγων: Ένωση Ποντίων Περιστερίου, Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου, Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου “Ο ΠΥΡΡΟΣ”, Ένωση Πελοποννησίων Περιστερίου – Δυτικής Αττικής και Ένωση Μακεδόνων & Θρακιωτών Δυτικής Αττικής “Μέγας Αλέξανδρος