Κυ. Μάι 19th, 2024

Δήμος Αθηναίων: Ο Βασίλης-Πάρις Καπερνάρος υποψήφιος με τον Κώστα Μπακογιάννη

Δήλωση του Βασίλη-Πάρι Καπερνάρου για την υποψηφιότητα του στο Δήμο Αθηναίων:

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1994, και μεγάλωσα στο Γκύζη. Αφού τελείωσα τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο νομικής του Έσσεξ, ασκώ το επάγγελμα του μαχόμενου δικηγόρου με έδρα την καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα την οδό Πατησίων.

Γνωρίζω τις περισσότερες γειτονιές της πόλης μας και έρχομαι σε επαφή καθημερινά με δεκάδες ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μου ιδέες, σχετικά με το πως θα βελτιώσουμε τη καθημερινότητα του κάθε Αθηναίου.

Οι εκλογές αυτές θα αποτελέσουν επιλογή άξιων μονάδων μακριά από τα κομματικά στεγανά που έχουμε συνηθίσει. Υπό τον νυν Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, με μια ομάδα άξιων συνυποψηφίων με όρεξη για δουλειά, με μια φαρέτρα γεμάτη ιδέες και με αφετηρία την αγάπη για τη πόλη μας, την Αθήνα, ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, με αποκλειστικό και μοναδικό στόχο να προσφέρω με όσα μέσα διαθέτω στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό της, εγχειρήματα τα οποία ήδη υλοποιούνται εδώ και μια τετραετία.

Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου δεσμευόμενος να ακούω τη φωνή τους και να μετουσιώνω με κάθε κόστος τα αιτήματά τους σε πράξεις.

Για μια Αθήνα… ΨΗΛΑ…

*Ο Βασίλης – Πάρις Καπερνάρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με το συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” του Κώστα Μπακογιάννη